??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > Custom Motorbike Stands by DEICIDE
"""Мотоциклетни стойки"""
DEICIDE:
:director: Ремонтни стойки ( :headbang:собствено производство :headbang:) за всички'стилове мотоциклети-прахово боядисване :fireinahole: . София 0988942112скаип>deicide53 пращам с Еконт задна,предна-60лвпредна позволяваща сваляне на коловете-110лвкрос-70лвчопър-60лв платформа за мазане на верига-40лв стойка за моно-шарнир (ducati-90лв) Всички стойки са 'РЕГУЛИРУЕМИ' :director: Видове захвати за задна стойка 'V'и'Г ' Задна универсална с Г' захващане предна стойка Предна за тройник За чопър Платформа за мазане на верига. За моно-шарнир КРОС
DEICIDE:
oще един модел за заден шарнир с болтове :fireinahole:
Vichkata:
Приятел,жалко,че нямам нужда защото много ми харесват и без пари ги даваш :notworthy:
Не искам да спамя или нещо с колегата не се познаваме,но ми харесват...браво постарал си се!!!
vkaltchev:
Здравей,
Можеш ли да изработиш стойка за чопър? Нещо като на снимките...
Забележи регулиращата се височина на стойката и махащата се дръжка.
DEICIDE:
--- Цитат на: Vichkata в септември 09, 2010, 03:26:46 am ---Приятел,жалко,че нямам нужда защото много ми харесват и без пари ги даваш :notworthy:
Не искам да спамя или нещо с колегата не се познаваме,но ми харесват...браво постарал си се!!!
--- Край на цитат ---
мерси колега ,че оценяваш това което правя :notworthy: (Здравей,
Можеш ли да изработиш стойка за чопър? Нещо като на снимките...
Забележи регулиращата се височина на стойката и махащата се дръжка. ) Мога да направя такава стоика само ми трябва Височината (за ориентир ) на мотора там където ще се монтира и ширината на рамата :ПП наи добре ми се обади или на лични :cheers:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия