??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’

А можете ли да дадете 'първа помощ' на приятеля си моторист?

(1/8) > >>

Urban:
Как бихте приели идеята, да се организираме и в определен ден от тази или другата година да направим среща-обучение за даване на 'първа помощ'. Често пътуваме в група, ако се наложи трябва, да може да дадем 'първа помощ'. Трябва, да знаем какво да правим в критична (катастрофична) ситуация. Мен лично много, ама адски, ще ме е яд (меко казано), ако заради моето незнание, приятел получи увреждания след катастрофа, където аз бих могъл да му помогна, но не съм знаел как. Предполагам, че ще се свържа с БЧК или друга организация за да науча, как може да организираме такова събиране. Много се надявам, ако катастрофирам покрай мен да има кой да ми помогне адекватно. Може да бъдеш и ти !
==========================================================================

Моля желаещите за преминаване на обучение по Първа Помощ да ми пишат тук или на ЛС:
1.Nick Name
2.Име и Фамилия
3.Населено място
==========================================================================
Предварителен списък за гр.София
Urban - Димитър Димитров - София
Galya - Галя Спасова - София

losoto:
много добра идея.стига да има желаещи да я одобрат . :bravisimost:

Urban:
Принципно, има няколко организации с инструктори оторизирани за провеждане на обучения. Ще разузная, ще разпратя мейлове, запитвания... За мен лично няма съмнение, че трябва да изкарам такъв курс!

Wolf.SkorP:
лично според мен такива обучения трябва да бъдат задължитилни за абсолютно всички  но идеята ти е супер  казвай как върви разследването  ;)

joyrex:
Има ли някакво развитие по темата. такъв курс трябва да е задължителен

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия