??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’

А можете ли да дадете 'първа помощ' на приятеля си моторист?

<< < (3/8) > >>

Urban:
Ми от отговора, който получих на запитването си за курс, ясно става дума, че може всичко стига, да го кажем ясно. Нека направим списъци с желаещи, да уточним населениете места...
Никой не ни гони, цяла зима предстои, ще се съберем...ще се обучим  ;D

she:
Да, ама това е малко затворен кръг, защото според мен. Преди да се запише някой, ще иска да знае кога горе долу ще е. Мисля, че като за варна група от 20-ина човека ще се съберат спокойно....все пак зависи и от цената

Urban:
She, ако продължаваш така съвсем ще ме откажеш..
За толкова глупости даваме пари, а сега за 30лв примерно ..мм..
Който има осъзната нужда от курс да се записва, който няма здраве да е..
Всеки сам си решава, какво ще прави аз мисля, че темата е достатъчно ясна за желаещите.

Ох, дано Ноември да се задържи хубав като Октомври.. да си покормувам още!

she:
30 лв не са много, но ако за другите градове кажат, че искат да им платим освен тия 30 лв и транспорта и не е включена залата. Не че желание ще липсва, но 50-100 лв няма възможност всеки да отдели. Нали така?

Urban:
Сигурен съм, че сумата ще бъде в този порядък 30лв. Стандартните курсове на БЧК бяха по 34лв. Няма логика нашия да е по-скъп и да се притесняваме за зали и други оскъпявания, при положение, че тези обучения са нормална практика в дейноста на провеждащите ги фирми! Все пак трябва да знаем, кои и колко ще се обучават. Ясно е, че в някой град, ако има двама желаещи, за тях отделен курс няма да се прави и ще трябва, ако искат обучение да се присъединят към някоя по-голяма група в друг град, но първо трябва да се обособят групите!
..
.
Дори си мисля, че един курс на открито, в полеви условия, ще се приближи максимално до екстремна ситуация при катастрофа. Може да се 'дава помощ' в реална среда, върху голата земя, асфалт, трева, прахоляк, вятър, миризма на бензин, досадници наоколо..
Дори за мен ще бъде максимално интересно, ако курса е привечер, на фарове, фенерчета, с моторджийски облекла..
Ама, да видим въобще как ще се развият събитията
 :violent:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия