??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’

А можете ли да дадете 'първа помощ' на приятеля си моторист?

<< < (2/8) > >>

she:
Той е задължителен. Само, че не е специално ориентиран към моторджиите, а като цяло. Дори се дава книжка за Първа помощ (все пак не е възможно да запомниш 5 часова лекция). Имаше някъде из нета информация кое как се прави. Мога да потърся и да пусна

Urban:
Ето какъв отговор получих от едната оторизирана фирма, на която писах:

Оптималния вариант за провеждане на обучение е с група 12-15 души и 3-ма инструктора. В този вид бихме могли да ви предложим типичния 3-дневен курс или при желание от ваша страна да компилираме специално курс с желаната от вас продължителност и съдържание. Цената, която ще ви предложим за такова обучение ще зависи от големината на групата и броя инструктори, продължителност, местоположение на провеждане и др. При интерес от ваша страна моля, напишете ми дали тези принципни условия ви удовлетворяват и с радост ще подготвим и проведем обучение, специално разработено за вас..

Мисля, че може да започнем да се събираме и щом достигнем бройката 12, да организираме курса ?!!!?

В мрежата има дори целите курсове, но считам, че само четене не е достатъчно, друго си е да пипнеш, да работиш с манекени и да има инструктор до теб, така мисля!

И още малко конкретизиране... Целта на темата ми е самите ние мотористите, да може да си помагаме, така както някой от нас, ако закъса на пътя веднага спира колега и предлага помощ...така и ако някой има нужда от Първа помощ да не чакаме линейка след 2 часа, а да действаме...

she:
Наистина е хубаво нагледно да стават нещата, но трябва да се види за възможност това да се проведе в други големи градове освен София

Urban:
Курса може да се прави, където се събере достатъчно голяма група! Затова предлагам да се пусне, да се прави списък, за желаещите и когато видим кой от къде е ще се реши, къде да бъдат курсовете. София е ясна, принципно от там ще има хора, но трабва да видим кои са желаещите от другите населени места..
В смисъла на казаното може в тази тема, в първи пост, да формирам списък с желаещи за обучение....

P.S.
Виж списъка от първия пост, който постоянно ще се обновява!

she:
Според мен във Варна спокойно може да се събере голяма група, но зависи по кое време ще се провежда. Ако има възможност да е събота и неделя мисля, че желаещите ще са повече

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия