Автор Тема: Форума е тежък, муден и няма борса части!  (Прочетена 9415 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен karabasbg

• Sr. Member
  • Публикации: 132
Форума е тежък, муден и няма борса части!
« -: декември 03, 2010, 10:04:37 am »
колеги получих съобщение от форума че не съм бил активен...
Мили администратори, вината е ваша!
Има вече 50 форума и всички са кой от кой по-хубави...
Не успяхте да го направите полезен... Спомням си как админ се намеси и премахна една тема за части и обяви за такива и я премести в купува продава... тя там се смеси, потъна, изплува, после пак изчезна и...
Ами господин админ... на ти власт и ти ни даде сеир!
Освен това личните са безполезни, защото са ужасно мудни и седим с часове за да разменим 2 изречения.
Не е зле да добавите чат за да могат колегите-онлайн да комуникират по-бързо. Модула е двайсетина евра...

Поздрави!

Ако не се разсърдите и изтриете това - си поправете грешките!
Ева Браун- казах аз. Ева Браун- каза Леми.
Баси - казах аз. Баси - усмихна се Леми.

http://bananawars.ru/?ref=38800

Неактивен Tenko0

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 15
Re: Форума е тежък, муден и няма борса части!
« Отговор #1 -: декември 03, 2010, 11:25:59 am »
Я па тоа...ти сигурно въртиш "големи пари" нещо чрез форума та ти трябва ултра бърз сървър? "Бавен" " муден". Това е платформа бе...пък и за без пари какво искаш ? Преместили са ти темата то чудо голямо...и ако не си забелязал чат ИМА ! И какъв ти е проблема с ЛС-тата ?
П.П. Не съм некъв хейтър, ама се дразня от подобни коментари.

Неактивен crazydes

• Hero Member
  • Публикации: 618
« Отговор #2 -: декември 03, 2010, 07:19:20 pm »
Колеги, като за начало разграничавайте АДМИН-а от МОДЕРАТОРА, каквито сме ние с  Еомер  и вината за преместените/изтрити теми са наше дело. Това, че скромния форум не прилича на "съседния"(сиреч Зоната) си е решение на Администратора, и ДА, би било по-приятно да има раздел за ретро частите, тъй като са по-специфични от към намиране. Ама не ни обвинявайте нас, че си вършим работата, има си администратор, има си Лични, попитайте и може да се измисли нещо. Колкото до Личните- проблема си е в твоя телевизор...  :)

Неактивен pkw08

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 43
« Отговор #3 -: декември 03, 2010, 07:28:16 pm »
Колеги, като за начало разграничавайте АДМИН-а от МОДЕРАТОРА, каквито сме ние с  Еомер  и вината за преместените/изтрити теми са наше дело. Това, че скромния форум не прилича на "съседния"(сиреч Зоната) си е решение на Администратора, и ДА, би било по-приятно да има раздел за ретро частите, тъй като са по-специфични от към намиране. Ама не ни обвинявайте нас, че си вършим работата, има си администратор, има си Лични, попитайте и може да се измисли нещо. Колкото до Личните- проблема си е в твоя телевизор...  :)
Еми какво да кажа, харесва ми изказването, но и аз съм за ретрото. Не, че нямам Хонда последен модел, но ней винаги може да си е купи всеки който работи и има заплата. А мотор 40-50-60 годишен ?  Поздрави.   :beer:

Неактивен admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Публикации: 1079
    • пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
« Отговор #4 -: декември 03, 2010, 11:40:52 pm »
Колега, форума е безплатен и всичко което предлага е налице!

Неактивен dakata71

• Full Member
  • Публикации: 89
« Отговор #5 -: декември 03, 2010, 11:54:48 pm »
От части съм съгласе  е колегата.
« Последна редакция: декември 03, 2010, 11:57:16 pm от dakata71 »

Неактивен silver_vlado

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Публикации: 497
  • Кара: търся си... нещо :)
« Отговор #6 -: декември 04, 2010, 12:00:34 am »
Хех... едно време когато бях студент имаше едно заведение до Дървеното... беше едно време стол, след това стана заведение... Та наеха колеги (студенти) да обслужват бара... а ние там по цял ден вместо на лекции.... джиткахме карти като изоглавени, което не се харесваше на шефа де... та от там остана един крилат израз... ВХОДЪТ ИМА 2 ИЗХОДА.... на когото не му отърва да е тук да оди .... ако ще и на майната си... а ако някой има КОНКРЕТНИ предложения то има 3 варианта да НАПРАВИ нещо за ТОЗИ форум... numero uno -> ЦЪК ; numero due - > ЦЪК ОТНОВО и numero trie -> пиши на лични на admin-a :)
« Последна редакция: декември 04, 2010, 12:10:08 am от silver_vlado »

Неактивен speed1981

• Full Member
  • Публикации: 51
« Отговор #7 -: декември 21, 2010, 07:20:04 am »
Честно казано,ако имаше раздел борса части-ретро,наистина би било в пъти по полезно за хора като нас,които се занимават с ретро мотри,въпреки че настъпахте колегата,мисля че си е много прав конкретно за това! :SOS:

Неактивен ventrix

• Sr. Member
  • Публикации: 114
« Отговор #8 -: декември 21, 2010, 09:46:38 am »
Честно казано,ако имаше раздел борса части-ретро,наистина би било в пъти по полезно за хора като нас,които се занимават с ретро мотри,въпреки че настъпахте колегата,мисля че си е много прав конкретно за това! :SOS:
Конкретно за това може да си прав, но лично аз не мисля, че е тежък и муден - точно обратното. Според мен е доста по-изчистен от зоната и изгледа ми допада повече.

Неактивен vankata 222

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 24
« Отговор #9 -: юли 08, 2012, 08:13:28 pm »
 :) Здравейте и от мен аз също искам да имам достъп до борсата за части от доста време съм в форума какво трябва за да мога да виждам части за мотори който се продават в началото всичко можеше да се преглежда сега какво се промени толкова ? :SOS: Блогадаря за внимането все пак! Поздрави!

Неактивен nemetza

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 22
  • Кара: Find Sexy Girls from your town for night
Prettys Womans in your city for night
« Отговор #10 -: февруари 13, 2025, 03:34:18 pm »