??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > Tuning & Styling

Fotoshop - Идеи и вариянти за разцветки и оптичен тунинг!

(1/25) > >>

kokoVmaxa:
Тук се оказа че имаме един способен колега , който е запознат с въпросната програма и е явно доста сръчен............ ето и негов труд за да има къде да си потърсим вариянти за разцветки или оптичен тунинг както му викат някой , аз му викам - Модване на визията!
Мойте специални адмирации към младежа! :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Цитат на: GEORGIEV.no1 в март 08, 2011, 07:40:13 pm ---може ли мотор (така по-стар) да се "стегне"(преобрази) и да изглежда по-съвременно ? :) мерис

преди..

след..

(фотошоп от мен .GEORGIEV.no1 . )

--- Край на цитат ---

GEORGIEV.no1:
 :)  :cheers:

GEORGIEV.no1:

(задната гума забележете  ^-^ )

dakata_f4:
Супер са, като разцветка най ми хареса синьо-белия :bravisimost:

Mario_95:
Eми то добре ,но под разцветки аз разбирам ти да ги измисляш и налагаш а не просто да сменяш цветовете.За 1-вата снимка те поздравявам на началния пост ,но другото със сменянето на цветовете и баба може.Казвам го защото за 5 мин с една по-опростена програмка без абсулютно никакви познания и все още нямам в тази сфера сменях цветове че и вежди си играех правих...мисълта ми е не е нищо особено това.Тя програмата прави 95 процента от работата ти само избираш от палитрата  цветовете....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия