.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Силов тунинг  (Прочетена 11472 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кристиян

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1515
  • случайни хора ИЖ не карат ;)
Re: Силов тунинг
« Отговор #20 -: декември 23, 2008, 04:24:58 pm »

Благодаря Ви много! Наистина идеите са много и сега подбирам тези със които ще мога да се заема за сега.   Ще издиря и фирми в които има необходимите машини за шлаифове и др.    За сега баща ми ще ми помогне (във терхният завод има доста инструмент и хора с опит) а ако нещо липсва ще гледам из Варна (Все пак уча в МЕИ а там има голяма техническа база) Спойлерите вече почти съм си ги набавил но те са за накрая.    Още Веднъж благодаря на че споделихте опита си с мен и проявихте разбиране.    Ще продължа да пиша когато проекта ми се развие и скоро ще има и снимков материал надявам се.  

А СЕГА ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И ЕДНО ГОЛЯМО НАЗДРАВЕ!
 :cheers:
Пич весело искарване и на тебе и съжелявам че се включвам последен но мога да ти кажа един трик (испитано върху Москвич и Шкода за мотор не съм сигурен дали става) със със който ще въви повече отнема ти 20 минути и не ти струва нищо.И той е да му обърнеш жигльорите.Но да знаеш че разхода няма да ти хареса  ;D
Активен

gogo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 198
« Отговор #21 -: декември 23, 2008, 04:58:43 pm »

А днес-гъзария.Ще ме прощавате ама май нищо няма да се оправи.Това е като тъй-наречените  състезания тип 'Драг'.Само дето там печели най-богатия,пък ако ще и да не се е качвал на някакво возило.
На чертата всички са равни,само машините са различни.

Колкодо до 'цеденето' на двигателите и митичната Hayabusa-някой да му е минавало през ум,че КПД-то и литровата мощност са две различни неща,и нямат нищо общо с грандоманския изблик на митичното чудовище дето няма спиране ???
Едва ли.

глупости на търкалета
във драга е не само първична мощ а и умения на водача
а тая хаябуза ,мога да ти кажа спира много по бързо от всеки сток мотор
при една и съща скорост
СПАЗВАЙ ДОБРИЯ ТОН СПРЯМО ДРУГИТЕ
« Последна редакция: декември 23, 2008, 05:31:10 pm от kristian91pk »
Активен

Steev

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 826
« Отговор #22 -: декември 23, 2008, 10:28:36 pm »

;D

Под 'няма спиране' имах предвит друго,ама както и да е.
Всъщност за спиране ли си говорим или за най-кратко време от точка 'а' до точка 'б' ???
Което ме подсеща че за бързо спиране не е зле да има ниска обща маса ама айде....  :cheers:
Активен
Като ще е гарга-да е РУНТАВА !!!

bddvdnb

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 124
« Отговор #23 -: декември 29, 2008, 04:56:22 pm »

Lisika - Извода е не мъчи туй що е скопено от производителя, ами тея пари който ще дадеш ги запази продай твоя и си купи по голям!
Активен

MX13

• инж. Мартин Тошков Василев
  • Administrator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2689
  • Кара: yz250/RGV250/GSXR1100 '88/GSXR1100 '92/ GSXR711Turbo /TL1000R /RS250 /RD250 /ES175-2 /ES250
  • работя в ZM-PerfOrmance Варна
    • www.motoforum-bg.com
« Отговор #24 -: януари 26, 2009, 01:24:22 pm »

абе така е , ама като видях в какво се превърнало едно кавазаки гпз 900, и след като го врътнах се стреснах,ако искаш да натриеш носовете на другите тунинга е най-добрия вариант!!!!
Активен

Lisika

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38
  • Не е трудно да вдигнеш 200, а да спреш с толкова!
« Отговор #25 -: януари 29, 2009, 11:23:19 pm »

Опознай машината, открий преимуществата й, изучи ги, подобри ги и открий звяра в това което имаш. За съжаление още чакам поръчаните части от преди нова година, (а междувременно работя по мотора и оправям другите работи) но когато приключа проекта ще се радвам да се срещнем и да споделите мнението си както и да видите резултатите ;)
Активен
Burn a TOYO not your soul!

Кристиян

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1515
  • случайни хора ИЖ не карат ;)
« Отговор #26 -: февруари 03, 2009, 08:58:56 pm »

Приятел до каде стигна. :)Дойдоха ли ти частите.
Активен

Lisika

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #27 -: февруари 05, 2009, 01:24:07 am »

Аз от ....... повече няма да си поръчам и болт даже от 11 Декември съм ги поръчал и като се обадих на да питам : "...ми низнайм от Сузуки оче не са пращали нищо, незнаим що..." ми какво да се прави платил съм капаро и ще чакам между другото си подготвих рамката и споилерите и чакам топъл ден за да ги боятисам. Че и задна гума си взех даже  :)
Активен

Lisika

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #28 -: февруари 12, 2009, 12:26:14 am »

Здавейте на всички най-после ми дойдоха частите и в събота започва събирането :) ще пиша по нататък като има развитие
Активен

Страницата е създадена за 0.347 секунди с 27 запитвания.