По повод наближаващите празници и приповдигнатото настроение ми хрумна да си спретнем една темичка и за забавни мотоистории,вицове,небивалици и т.н.Предлагам ви един-два като за начало

Един циганин гледайки успеха на свой комшия в областа на животновъдството решава да подхване и той нещо такова и споделя с жена си:
-Абе Айше,абе глей комшията Кольо колко пари напрай с тес прасета! Дай да земем и ний една свиня,да са праси,ша прайм пари уа!
Обаче циганин,прос-кога е гледал свине,че да знае какво да прави,обаче казва:
-Сега знам,че първо трябва да отидем на нереза!
Мотор с кош имат, Манго вика на Айшето:
-Качвай ся прасето коша,сложи каската главата,очилата слънчевите да не пече на прасето!
Бръммм,тък тък..........и заминават.Отиват,свършват работата,връщат се и на другия ден Манго вика на Айшето:
-Абе Айше я виж прасето праси ли?
-Няма нищо.......
-Качваи пак коша,каската така,очилата..........-и пак заминават.На следващия ден пак:
-Абе Айше,абе виж туй прасе праси ли бе!
-Няма нищо......

-Качвай пак коша..........
И така 30 дни всеки ден носят я на нереза,връщат я......На 31-я ден Манго за пореден път:
-Абе Айше,абе виж туй прасе не праси ли вече бе?!
-Няма нищо,обаче качила са коша,сложила каската,очилата и..................чака!

Двама мотористи смело порят въздуха по магистралата,обаче по едно време единия се изравнява с другия и му вика:
-Абе намали малко,че ти дрънчи калника!
Никакъв ответ.
-Абе спри за малко,че ти дрънчи калника,бе!
Отново без резултат,и така няколко пъти.По едно време другия отговаря:
-Абе чакай да намаля малко,че нищо не ти чувам-дрънчи ми калника!

Зайо и Мечо отиват на реката и хващат златната рибка.Тя им се примолва да я освободят,а тя ще им изпълни по 3 желания и на двамата.
-Искам да си имам приятелка!-пожелава си Мечо.
-Никакъв проблем!-казва златната рибка и Мечо вече си имал приятелка.
-Искам да имам каска!-казва Зайо,и рибката му изпълнила желанието.
-Искам в гората да има само женски мечки!-пожелава си Мечо и разбира се-в гората вече имало само женски мечки.
-Искам да имам мотор!-второто желание на заека.
-Искам в целия свят да има само женски мечки!-изрича и последното си желание Мечо.Златната рибка отново изпълнила желанието му.
-Аз пък искам Мечо да е гей!-провикнал се заека,яхнал си мотора и се отправил в неизвестна посока