Развносметката за последните 4 месеца е:
98 карбуратора 4-ки
52 карбуратора 2-ки
19 карбуратора за 1 цилиндър(двойни и единични)
Отговори/Отзиви = 0........
Имам 30-ина отзива по телефон и вайбър.......... От които Един ОТРИЦАТЕЛЕН
Клиента не искал да пише отрицателен отзив (Аз обаче държа да се знае защото , хубавото е ясно че няма кой да каже и похвали , но лошото трябва да се знае)
Отрицателният Отзив е за КАРБУРАТОРИ от SUZUKI RF600
Карбураторите пристигнаха в състояние накиснати във Вар със някаква Солна киселина .......
Минаха ултразвук , почистени и настроени - върнати на клиента (той се опитал да запали мотора със старите и убити свещи) клиента не е доволен , но не е потърсил гаранцията от наша страна и извикал - Сервиз със "Репатрак"
Мотора бил вдигнат със Бус и закаран в сервиз , където му казали , че карбураторите не са почистени - зпратени 30 сниммки , след което снимки на ИЗШКУРЕНИ ОТВЪН Жигльори (за да се отчете дейност , Подменени игли за поплавъците (10 снимки на стари и върнати към живот = отрязана главата на клиента) Изшкурени ОТВЪН Емуслионни тръби... и други неща , накрая Сложени нови свещи и взета сериозна сума пари.......... Браво на "КОЛЕГАТА - Св МоГа" Той си знае кой е ама да му кажа , че някой ден някой със изшкурените карбуратори ще го бие в главата

и чисто приятелски съвет , недей се стара толкова да се правиш на разбирач , за да не разкажа на аудиторията каква трагедия си и как лъжеш който и да е само да го прикоткаш да ти докара мотора в сервиза и после какви сметки сервираш и за какво........ и масло 10W60 недей убеждава клиента че е рядко и че някой е объркал маслото и за това гори масло - да ти го докара и След което да се пребере с 3500 ремонт за смяна на сегменти .............
*** Това ти го пиша щото знам ква си мишка , как следиш , четеш и ползваш чуждо инфо и опит да се правиш на разбирач
Ааааа и забравих да ти кажа , че като правиш предници (щото задните амортесьори още си далече от нещата) , има доста манипулации които си пропуснал да видиш и не ги Изпълняваш (щото ти си като китайците и неможеш да четеш , пък и няма и от къде.......) и ако продължиш да се правиш на специалист и да се опитваш да плюеш не където трябва ще се постарая доста хора да видят доста от "възможностите" и "знанията" ти
Всички останали - странно все са доволни