sev80
не си сменяй мотора за 2007
нямат нищо общо 2-та мотора,твоя е по-лек и по силен
ако му сложиш и p.comander още по добре
Гледам мнението което си цитирал е от 14 септември 2015г.Три седмици след това претърпяхме инцидент със съпругата ми с въпросния мотор(пиян навлезе в насрещното и ни блъсна чакайки на стоп)вследствие на това тя бе с фрактура на ръката,аз натъртен,а мотора на боклука.Месец след това купих сегашния мотор,за който бях писал в поста който си цитирал.Дано този да го карам по дълго.Година преди това ме отнесе едно такси(карах к5 600),отне ми предимството,последва челен удар,аз на 10 метра зад колата,прескочил съм я.Мотора пак за боклука.Шофьора на таксито също беше пиян.Като магнит съм за такива .

.Първия го осъдих,слабо

,имаше само имуществени щети и аз не си изкарах медицинско,за да докажа телесни такива.Но втория път,когато жена ми счупи ръка,въпросния го разчекнах,буквално.
Относно двата мотора,този от 2007 ми харесва повече,по удобен е за мен,защото е по голям.По новия е като колело и е една идея по дребен,все едно си седнал на шестотка.Аз съм 180см и 90-91 кг. и ми бе по некомфортно да се свивам на по новия,нищо че тренирам всеки ден.