Коко, писах ти на ЛС за частите.
По една случайност му знам историята на това Сузуки в България. Докараха го едни познати джамбази от Австрия, било е някъде около 1996-та година. Беше червено и горе - долу в оригинален вид, но явно беше стояло някъде на открито дълго време. Там сигурно са го взели без пари или почти без пари... Един мой приятел го купи от тях и си го стегна за каране. Човекът е стар мотоджия и голям мераклия, пипа много точно. Преди него се беше мъчил 3 - 4 години с един Днепр, та направо се роди с това моторче. Кара го няколко години, даже ходи с него до морето и на дълги пътувания. Не знам да е имал сериозни проблеми с него, гарантирам, че не е блъскан или търкалян мотора. После си взе по-ново Сузуки (SV 650, явно няма отърваване от тая краста...), а този (стария) го бракува. Знам, че продаде някои части от него (таблото, резервоара, карбураторите, елементи от електрическата система), други раздаде (подари), а което остана (на снимките), го прибра в бараката. Обаче казва, че железарията вече му пречи се канеше да я изхвърля на вторични. Така че - разбирайте се с него и прибирайте каквото ви трябва, щото скоро може да няма...