.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Проект за CafeRacer  (Прочетена 23819 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Hesoss

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 531
  • Кара: KAWASAKI ZX10R 04-05
Проект за CafeRacer
« -: януари 21, 2012, 11:50:02 am »

Здравейте колеги,
след около месец ще ми докарат две машини едната в изправност другата е същата но за части към първата .
мисълта ми е въпросната машина която е за части да бъде направена в стил CafeRacer става дума за Kawasaki z500 или gpz500s  до колкото аз разбрах модела е един от двата.
все още нямам представа какви са щетите по мотора за части какво липсва ако липсва нещо по него и какво ще е необходимо да се набави ( предполагам че такива неща ще има и то доста )
мисълта ми е какво ще трябва да се преправя по него и дали ще трябва да се сменя рамка за двигател и електричество ми е ясно че ще трябва да се работи
когато пристигнат ще дам и снимки за по ясна представа  :cheers:
Активен
"Едно нещо разбрах със сигурност през моя живот - че навсякъде може и без мене."

MX13

• инж. Мартин Тошков Василев
  • Administrator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2689
  • Кара: yz250/RGV250/GSXR1100 '88/GSXR1100 '92/ GSXR711Turbo /TL1000R /RS250 /RD250 /ES175-2 /ES250
  • работя в ZM-PerfOrmance Варна
    • www.motoforum-bg.com
Re: Проект за CafeRacer
« Отговор #1 -: януари 21, 2012, 06:13:59 pm »

Успех в начинанието!
Активен

pepito

• Full Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #2 -: януари 21, 2012, 08:15:22 pm »

Успех колега и пускай снимки  ;)
Активен

kokoVmaxa

• Fan of DUCATI but BMW User
  • Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4039
  • Кара: BMW & HD
  • "RBT Custom motors" Ltd.
    • www.racebiketuning.com
« Отговор #3 -: януари 21, 2012, 10:05:07 pm »

ами нахвърляй снимки ориентировъчно какво мислиш да постигнеш , идея , визия , посока/насока .................. принципна/примерна снимка на модела мотоциклет и т.н. другото.................. ще ударим колкото е нужно рамене  ;) :bravisimost:
Активен
My Garage - R1100S Boxer Cup / , H-D FXR Black Death / DUCATI 748R Superbike

Hesoss

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 531
  • Кара: KAWASAKI ZX10R 04-05
« Отговор #4 -: януари 26, 2012, 11:09:53 am »

първо искам да видя що за скраб ще е и ще го снимам
после ще мисля за идеята точно как да се получи крайната визия и какво ще е необходимо за идеята и постигането и ....  :cheers:
благодаря ви колеги и се надявам скоро да имам пред мен материала за снимки за да се започне от някъде че иначе са само голи приказки
наздраве на всички в тези снежни дни  :cheers:
Активен
"Едно нещо разбрах със сигурност през моя живот - че навсякъде може и без мене."

ichlkv

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
« Отговор #5 -: ноември 26, 2012, 03:10:42 pm »

Здр.колега,Има ли някъкво развитие темата?Питам защото и на мен ми се върти нещо в празната глава,но става въпрос за ETZ 251
Активен

OBI_1

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 596
  • Кара: Kawasaki GPZ500S Ninja Kawasaki ZX-9R Ninja Kawasaki ZXR 750 Ninja Kawasaki ZR-7
« Отговор #6 -: ноември 26, 2012, 04:35:37 pm »

Като ти го докарат  покажи всичко дет имаш, че мисля моя да го оправям, има нужда от некои части и изправяне на магарето отзад, но съм се надъхал да го оправя, за гпз500с става въпрос.
Какво имаш в предвид рамка за двигател? Рамката на тоя мотор е доволно грозна, но с мерак и боя ще се получи прилично. Отдясно казанчето за водата треа да го скриеш някак си. Къв ще е кафе рейсъра- с кръгъл фар само или спойлер отпред с кръгъл фар ( тва не ме кефи въобще)? Мотора е с кормило чието захващане (клипс они ама не точно) е повдигнато нагоре, за да го напраиш кафе рейсър-стил може да си вземеш клипсони от цбр600 Ф1 и да го наведеш, но ще имаш друг проблем- доста ще ти убива на та*аците. Отзад по магарето с флекса и електрожена ще поработиш- предполагам ще го правиш с 1 седалка и отзад обло и издадено за аеродинамика  :D
Активен

perso

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 120
« Отговор #7 -: август 05, 2013, 09:43:58 pm »

Снимай и пускай снимки, но това гпз ме притеснява!
От всяко дърво свирка не става :)) Трябва си тръбна рамка с 2 амортисъора и флекс !
Аз бебна едно бенели, знам и един стар гс но документити им куцат.
Активен

Страницата е създадена за 0.119 секунди с 23 запитвания.