Б.Николов доста противоречива личност, имаше някакво състезание във Варна, по смътни спомени преди 7-8 год.
Беше станал някакъв скандал с няколко състезатели, Николов ги заплашвал леко грозно и тем подобни и после нищо, имаше нещо от сорта: "Вие повече в БГ няма да се състезавате, аз докато съм шеф ...
Скоро чета Мартин Чой - "Б.Николов много ни помага" и т.н.
Това нещо по бтВ го гледах пряко - трудно разбираемо и трудно за слушане, пълна боза, гледаш да хванеш нещо, но не става, като на среща с блондинка.
"не трябва да се закрива федерацията, въпреки, че аз ще го предложа" - култова еманация на градивната мисъл

"ние не искаме пари, но няма признание, затова закриваме, премиера сме чували е мъжко момче, ще видим" ... WTF

Баси бозата ... нищо не разбрах, затова ще трябва да се позовем на старата максима "каквото и да ти говорят, знай че става дума за пари"
Да си подава оставката и да правят Р. Петк.

(майтапя се)
Някои спортове изкараха късмет - гребане с настоящия министър на спорта, който за съжаление беше треньор само на Румяна Нейкова.
Борбата от последните години - Симеон Щерев - господ здраве да му дава.
Волейбола, лека атлетика - проблясъци чат-пат.
Художествената (въпреки, че това не е спорт - лично виждане)
Обаче на други където мачкахме, направо му таковаха майката и щангите са най-големият срам - просто не се случиха хора.