Автор Тема: Suzuki Rgv 500 Gamma  (Прочетена 3963 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен V8

• Newbie
  • *
  • Публикации: 4
Suzuki Rgv 500 Gamma
« -: януари 10, 2012, 09:51:54 am »
Господа,добро утро.
Гаммата я купих лятото от Пловдивско.
Почти черна беше,да.
Обявата беше в мобиле.бг.
Мисля,че говорим за едно и също нещо.
Случайно намерих едно момче от Варна,който каза,че помни мотора из града,даже за някакво време е бил при него за ремонт/съхранение.Разрови се и откри 4 бр.карба Микуни 36 оригинални,комплектни.Купих ги.Според него и оригиналния бордюросъбирач бил при него,но при наскорошно почистване го изхвърлил като ненужна вещ.
Драми,господа,но нещата ще се разплетат.

Неактивен alexandarpav

• Hero Member
  • Публикации: 1221
Re: Suzuki Rgv 500 Gamma
« Отговор #1 -: август 28, 2012, 09:28:37 pm »
Тук какво стана? имали някаква развръзка?

Неактивен sportsman_86

• Sr. Member
  • Публикации: 114
  • Кара: gsxr 750-1988; dr 750 chopper
« Отговор #2 -: януари 10, 2013, 08:15:14 pm »
май няма развръзка  :)

Неактивен faraway

• HMP
  • Sr. Member
  • Публикации: 243
  • Кара: Yamaha FZR
« Отговор #3 -: януари 10, 2013, 09:16:35 pm »
Уникален мотор, ако се намерят части, за да се вкара в движение и реставрира няма да има равен. Винаги съм искал да видя как такъв мотор се дърпа с някой съвременен мотор, все съм чел че доста се борели с хиледарки и ми е много интересно, жалко е че няма развитие по темата  :(.

Неактивен kokoVmaxa

• Fan of DUCATI but BMW User
  • Moderator
  • Hero Member
  • Публикации: 4039
  • "RBT Custom motors" Ltd.
    • www.racebiketuning.com
  • Кара: BMW & HD
« Отговор #4 -: януари 11, 2013, 08:53:12 am »
 Ами тя темата е умряла много отдавна , дори май до колкото помня , тоя мотор е все още на никъде поради сложноста на намирането на части!
 Да едно време Гама500 се бореше със 1000-ките ............... ама тия дето бяха модерни преди 15-18г в БГ а тогава те бяха на по 6-8г (ФЗР1000 да речем) при дншните 1000сс нещата вече изглеждат по доста по различен начин и Гамата не им е пряк конкурент на ДРАГ или каквото и да е - Но ТЯ СИ ОСТАВА КЛАСИЧЕСКА ЛЕГЕНДА!
My Garage - R1100S Boxer Cup / , H-D FXR Black Death / DUCATI 748R Superbike

Неактивен V8

• Newbie
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #5 -: ноември 22, 2015, 08:53:09 pm »
Здравейте,уважаеми.
Със съжаление докладвам, че мотоциклетът беше откраднат от работилницата ми в Горна Баня, София през Януари 2015г.Обявявам го сега,защото не исках да преча на разследването на полицията.Както и да, то не даде резултат.
Кражбата бе извършен от група от трима или четирима човека. Моторът е натоварен в червен товарен (не пътнически)бус Мерцедес Вито.Имам видеозапси от кражбата,но те не доведоха до нищо конкретно.Готов съм да ги предоставя на всеки, който иска да ги види.Виждат се лица, силуети, дрехи ,автомобили....но не беше достатъчно.
Моля ако някой има някаква информация за Сузуки Гамма 400/500 в България да се свърже с мен.
Моторът е рядък за нашите ширини и си струва да се провери всяка вероятност, която може да се окаже следа към него.
В момента на кражбата моторът беше боядисан сигнално оранжево, с бели капли.
Регистрацинната табела е от стария образец ,бяла, варненска.
Предлагам заплащане за всякаква информация, която има отношение към случая.
Прилгам снимка.

Исках да съживя този мотор за мен и моите синове.
Мечтах за такъв мотор повече от десет години, преди да го купя.Купих го насипан в 3 щайги с огромни липси и ми отне 4 години да го възстановя.Събирал съм и съм броил всеки лев, докато му купя маслена помпа,табло,карбуратори,клапани,бутала и още сума части...всички втора употреба.
Дори още не беше напълно готов...Искам си го искам обратно.Моля ви за помощ.Всeки ден гледам частите му, които не бяха монтирани в деня на кражбата.Седят си кротко на стелажа и си чакат мотора.
Бъдете здрави и засмяни.
Благодаря!
Драгомир Бонев
dbbonev@gmail.com
drageto@mail.bg
0899269136

Ето няколко снимки от момента на кражбата и от предишния ден. Виждат се двама от крадците.
Действат с Мерцедес Вито, червен. Огледите правят ден по-рано със Ситроен ZX комби,тъмен на цвят.На снимката със ситроена се вижда шофьорът му.На цветната снимка с червения гащиризин е шофьорът на Витото.
« Последна редакция: ноември 22, 2015, 09:10:43 pm от V8 »

Неактивен Moni

• Hero Member
  • Публикации: 874
  • Кара: XL 700
« Отговор #6 -: ноември 23, 2015, 09:41:05 am »
Съжалявам за загубата ти. :'(Но в държава,като нашата явно е нормално да те ограбят и после за теб да остане мъката и многобройното висене в полицията,която така или иначе накрая едва ли не теб ще изкара виновен.Любопитно ми е,как са се аргументирали за некадърността си.Снимковия материал какво????сигурно трябва да е заснет техни камери за да се вземе в предвид.Не знам...имах подобен проблем преди години.Дадох им кола,цвят, част от номер и отличителен белег на колата,и си мислех тоя е готов.Да ама не едно голямо нищо.И така в последствие още два пъти. :violent: :violent:Дано при теб поне има някакво развитие.