Здравейте,
Преди време бях пускал няколко поста за моя проект в един друг форум, но явно не му беше мястото там , та сега я пускам тук :
От 5 години си имам едно CB750F което откакто го взех, му направих максимум 500 км- много проблеми имаше моторетката, но пък се влюбих в тоя мотор - страшно удобен и удивително маневрен за 240 килограмов струг, може би не на-добрия за времето си (сравнен с GS и XS и KZ), но визията му ми допада много повече от конкурентите му за времето си.
Така изгледаше като го купих :

и поради липсата на компресия и проблемите със зареждаето го занемарих за няколко године...
Миналото лято реших, че имам пари за харчене и започнах да го "пудря":
тук е пред гаража точно преди разкостването:

Спред мен е прекрасен с тези големи джанти, но нещо ме загложди да го преобуя в нещо по- съвремнно и по-широко - и се спрях на конверсия на CBR-ски джанти...
отпред вече е почти готов:
колове, джанта и дискове от ЦБР 600Ф2, тройници от Вмакс =

Прощавайте за безпорядъка ... малко съм разхвърян
задната част - бях си купил преди време джанта от ЦБР 600Ф3, но нямах фланец за зъбчатката и тампони, разгледах малко по-усърдно за тези части и ми изпадна доста на далавера задна джанта от 919RR - сега сме в процес на центриране на задната джанта :

Снощи свалих двигателя и му предстои един хубав основен ремонт (все пак 30 години и над 5 собственика са го поизморили доста, въпреки здравината му).

To be continued...