Автор Тема: OILER handmade!  (Прочетена 134465 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен http

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 44
  • Кара: те
Re: OILER handmade!
« Отговор #100 -: февруари 27, 2014, 01:34:35 pm »
http://www.festo.com/cat/bg_bg/products_GRO Точният размер на изходите не мога да ти ги дам в момента, че дросела не при мен, но мисля че е M5B. :)

Неактивен vladko_g40

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 40
« Отговор #101 -: септември 06, 2015, 11:42:30 am »
А как го купи? До посочения адрес на фирмата ли отиде? Че пробвах да си го поръчам онлайн, но не стана, защото могат да се регистрират само фирми(или поне аз така разбрах  >:( ).

Неактивен soadfan

• Hero Member
  • Публикации: 1220
    • Ъ?
  • Кара: F шестнай... две :D
« Отговор #102 -: септември 06, 2015, 03:48:30 pm »
А как го купи? До посочения адрес на фирмата ли отиде? Че пробвах да си го поръчам онлайн, но не стана, защото могат да се регистрират само фирми(или поне аз така разбрах  >:( ).

Ако не си от София, някой колега може да го купи. Базата им е под печатницата на БНБ:)

Неактивен vladko_g40

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 40
« Отговор #103 -: септември 06, 2015, 09:31:18 pm »
От София съм, само че в другия край :) Работното ми време е такова, че не мога да стигна дотам и да е отворено, пък събота и неделя не работят, та затова се пробвах онлайн..........
Както и да е, днес си купих подобно кранче от един магазин за аксесоари за аквариуми, пък ще видя какво ще излезе :)

Неактивен soadfan

• Hero Member
  • Публикации: 1220
    • Ъ?
  • Кара: F шестнай... две :D
« Отговор #104 -: септември 07, 2015, 08:08:32 pm »
От София съм, само че в другия край :) Работното ми време е такова, че не мога да стигна дотам и да е отворено, пък събота и неделя не работят, та затова се пробвах онлайн..........
Както и да е, днес си купих подобно кранче от един магазин за аксесоари за аквариуми, пък ще видя какво ще излезе :)

Аз се отказах от кранчето и ползвам електро-магнитен клапан за АГУ. Управлявам го с ей такова модулче. Има най-различни функции една от които редуване на 2 циклични таймера. Първия цикъл - 60 секунди, Втория - 2. Така седи затворен 60 секунди, отваря за 2 да пусне капчица и пак отначало. Пак фърлям масло по "калника" на веригата, ама какво от това. Джантата почти не прихваща масло :Д