??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’
Черна хроника - ИНФО
admin:
Колеги,
нека в този форум споделяме не само за черните моменти по пътищата, а и за това как можем да помогнем те да намалеят.
Тук е мястото и за теми със зов за помощ на хора пострадали при инциденти.
Искренно се надявам този форум да остане празен, да няма никой какво да сподели тук ...
Здраве и Късмет на всички,
motoforum team.
deathstroke:
за съжаление няколко пъти станах пряк свидетел на фатален инцидент и в 90 процента от случаите момчетата които загинаха бяха с доста остарели мотори ,лошо поддържани със стари гуми което за мене лично е чиста лудост да се кара пистов мотор със едни гуми по три четири сезона , и отделно тези хора просто караха на предела на възможностите тези 15-20 годишни мотори и то по нашите софийски булеварди между нескопосаните ни шофьори , то не че и чисто нов да ти е мотора си застрахован но поне си сигурен че няма да ти се разпадне кормилото примерно или да ти падне степенката и т.н. затова призовавам младите и имащите голям мерак моторджии не давайте газ до дупка в града на сляпо защото няма да спечелите нищо , по добре съберете пари и отидете да карате на писта Серес която е на 250 км от София , аз ходих с мотора ми на ход до пистата спах на хотел две нощувки 60 евро карах два дена 100евро общо , и така няколко години като последно ходиме с буса на мой приател и дори спахме в него , повярвайте ми и с 600 лева може да се направи това цялото нещо ,но за сметка на това не мога даа ви опиша кефа от преживяното , без таксита жени шоферки кучета каруци лош асфалт и т.н. само ти и мотора ти айде сега давай газ , ! Помислете живота и здравето са най важни не рискувайте излишно и не пестете пари за гуми екипи и местонахождение за каране !!! само да се бех чул преди 10 години :D :D ;)
yulian_dimov:
Zdraveite. Az ne sam staval priak svidetel na katastrofi s motori , no spored men problema ne e vav starite mashini a v zatkormilnoto ostroistvo. Iskam da spodelia che i az se odarix s motora si liatoto na 2011 god. i darja da spodelia che za tova sam si vinoven samo az. Slava bogu se razminax s izgariania i ojulvania. Edin mesec ne mojax da se kacha na motora. I triabva da vi kaja che ot kakto stana tova karaneto mi se promeni. Viarno e che kolite i kamionite ne paziat v nashta darjava i po niakoga sam vijdal kak narocho se prechkat. Taka se poluchi pri men no tova e druga tema. Patuvam za Garcia vsiaka godina i triaba da vi kaja che po magistralata liavata lenta e pochti vinagi svobodna i minavat strashno mnogo motori no xorata ot dvete strani imat mozak da se paziat. Tuk v Balgaria mnogo riatko se sreshtat takiva hora. POJELAVAM NA VSIKI ROKERI BEZ AVARIINO KARANE I NE BARZAITE MOTORAT VINAGI STIGA PO BARZO OT KOLA :)
hamann_gvs:
Внимание му е майката
ston_cold70:
Здравейте! Колкото и да внимаваш все ще се намери някой некадърник да те отнесе средата на декември2012 в град Козлодуй некадърни сотаджии състезатели удариха хонда сивик момчето е наш колега мотористче едва оцеля сега се мъчат да го възстонавят в съзнание е но има проблеми с краиниците дано се оправи момчето та ако имате път към наше село много внимаваите с колите на разни охранителнли фирми те не знаят какво е това правилник за движение по пътищата а зе стъкалцата дето запълват дупките в ъглите на колата дето ние им викаме мигачи изобщо не са и чули
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия