??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’

Черна хроника - ИНФО

<< < (2/3) > >>

ivchotr:
Не ми се отваря нова тема. Днес май някакъв скутерист беше дал фира покрай строежа до борса "Къро" в Дружба, София. Бяха затворили отсечката от борсата до виадукта към летището. Имаше бая патрулки, линейка, май завиха някого с чаршав. Повече от час стоя затворен пътят. Доколкото успях да видя, колегата е ударен от някакво бусче, на което на предния капак имаше доста дълбока следа. Там пътят е еднопосочен, та чак не вдявам какво е станало. Скутерът или е изскочил ненадейно на пътя от строежа или фирмите наоколо, или шофьорът е блял някъде.

Moni:
:Днес май някакъв скутерист беше дал фира:.Ей тва беше гадно,абе ства въпрос за човек не за печено.

ivchotr:
Естествено, че става дума за човек. Като казах скутерист, си спестих да обяснявам за моторист, който кара мотоциклет с малка кубатура и без предавки. А дали е дал фира не съм сигурен, така ми се стори. Нали затова питам, ако някой знае нещо, да казва. В крайна сметка всички ще дадем фира, ще се споминем. ще ритнем камбаната, ще предадем Богу дух или просто ще умрем. И да те притесняват тези неща, отърване няма. Ами поне да имаме късмета да се радваме повече време на живота, докато някоя блейка не ни размаже някъде.

ilian:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5688051

tomahouk:
Мир на праха му. Вече по пътищата не е за каране, има всякаква измет по тях.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия