.... по стечение на обстоятелствата , едно DUCATI 748 заседна в моите ръце

................
и Сега следва Шев и Кройка и от Най-тъпото и Малоумно 748Е 2001 да се получи някаква сносна трак-дей играчка ...........
Аре малко хелп ще искам вече , като цяло съм решил няколко неща и обмислям няколко други които ще споделя , всякакво инфо и всяка помощ с инфо е добре дошла........ електроника: Поради факта че мотора е Стоково и стандартно 748 в Компа намерихме EPROM U59 ( най-елементарен стандартен епром ) там обмислям поставянето на Нов , който обаче ще бъде избран след като се нареди целия сетъп
Както всеки един що-годе подготвен трак байк и на този ще му се постави Шифтър .......... и смятам да приключа до тук с подобренията в областа на електрониката
Двигател: Нови Иридиеви свещи , Нови ремъци и Нови лагери на Ролките............
Изпускателна система: - за момента съм се спрял на две опции - или оставаме със стоковата или ако се разберем с канадеца - "Fast by Ferraci " слип-он изпускателна система
Еърбокс: Иска ми се карбонов................ ама някак си малко скъпичко ми се вижда начинанието........ и за това за сега само и единствено Обмислям кит на ВМС - ама незнам какво и как се прави за да се поставят тия два филтъра
Инжекция:Тук идва един от интересните моменти - Дроселите са 50мм , но под тях инжекционните тела се свиват до 45мм ............ чудя се дали аджеба да не им пусна стружка във +1..............2...или ............3 мм примерно
Окачване: ............... евентоално Нови Пълнители и заден Амортесьор от MUPO.it ( това Дукати е 2002 ....... ама задния амортесьор е SACHS от 1997 нейде........)
Спирачки: - Радиални Комплект Китайчета на ADELINE - очудващо мега добри отзиви до момента , а за 340 кинта се сдобих с Комплект RCS помпи за Съединител и Спирачка със сгъваеми ръчки ......