.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: A2 Категория  (Прочетена 2944 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Kyuzo

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
  • Кара: Kawasaki Ninja
A2 Категория
« -: юни 18, 2013, 08:03:31 pm »

искам да изкарам А2 категория обаче разбрах че А2 е само до 35 kW та то това са 45.5 к.с
а моторите които си харесвам са се 55 или 60 к.с ..и мисълта ми е Кубатура и  kW пише ли ги в малкия талон..и има ли начин когато ме спрат да разберат , че карам с 10 к.с над разрешението ми.. ??
Активен

ivchotr

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8430
  • Кара: Suzuki GSX 1100 E
  • E няма такъв кеф!
Re: A2 Категория
« Отговор #1 -: юни 18, 2013, 10:13:14 pm »

Tи ченгетата съвсем за тъпи ги милиш. Има и такива, ама повечето са с опит. При това всички умеят да ползват мобилни телефони, радиостанции, а отскоро и таблети с интернет връзка. Като те спрат с мотора който е по-мощен от тези, за които имаш категория, е достъчно да направят справка по регистрацията му в системата на "Пътна полиция" и тогава ще лъснеш като въшка на чело.
Активен
Why do you think I ride alone?
Cause you don't know about it anymore.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

Kyuzo

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
  • Кара: Kawasaki Ninja
« Отговор #2 -: юни 20, 2013, 08:23:53 pm »

Tи ченгетата съвсем за тъпи ги милиш. Има и такива, ама повечето са с опит. При това всички умеят да ползват мобилни телефони, радиостанции, а отскоро и таблети с интернет връзка. Като те спрат с мотора който е по-мощен от тези, за които имаш категория, е достъчно да направят справка по регистрацията му в системата на "Пътна полиция" и тогава ще лъснеш като въшка на чело.
а да ми препоръчаш някои мотор до 1500 лева и до 35 кВ ? за да мога да го карам с А2 категория
Активен

ivchotr

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8430
  • Кара: Suzuki GSX 1100 E
  • E няма такъв кеф!
« Отговор #3 -: юни 20, 2013, 09:46:11 pm »

Това е сложна работа. От известно време ходя насам - натам по огледи и мога да ти кажа със сигурност да не си губиш времето с този ЦЪК
Активен
Why do you think I ride alone?
Cause you don't know about it anymore.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

Страницата е създадена за 0.14 секунди с 21 запитвания.