В събота смених маслото в коловете. Само да знаете каква гняз източих......
А и някакси беше влязла вода в шиша който е посредата накола и натиска клапана за рибаунда и имаше допълнително ръжда и друг вид гняс...зелена+червено кафява. Разглобих коловете, почистих каквото можах, смених о-пръстена и дихтунга на клапаните долу(за компрешина), защото бях забелязал няколко капки масло от там, но както винаги, се оказа че не е от тези О-пръстени, а от о-пръстена на самата врътка за регулиране....Нито имах О-пръсте, нито успях да го разглобя и за това, само го раздвижих, почистих и го сглобих така.
Налях ново масълце, направих нивото по мануал(150мм въздушна камера) и сглобих.
След това сложих и SXS пружината на ускурителната помпа - вече няма нужда от О-пръстен, помпата няма забавяне при подаване на газ.
На другия ден направих пробно кръгче....1 мото час.

Предницата се държи добре..не че съм разбирач де. лошото е, че лагера на задния амортесьор вече има 3-4мм луфт и задницата е зле. тази седмица чакам да пристгне и той.
Като го слагам ще прегледам и другите лагери на вилката, а и тези на главината, макар че в тях не усещам луфт като я местя с ръката.
Отделно чакам вентили за бързо обезвъздушаване на коловете, нови дръжки за кормилото, лепенки за задната вилка, бели пластмаси за резервоара(нека има) и дискове за съединител за 2003, с които ще съм на 1 крачка от събирането на оргиналния съединител за модела. А и задна гума трябва да пристигне утре, че моята вече е доста зле.