Автор Тема: Kawasaki GPz 1100i (старата любов ...)  (Прочетена 114790 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен soadfan

• Hero Member
  • Публикации: 1220
    • Ъ?
  • Кара: F шестнай... две :D
Re: Kawasaki GPz 1100i (старата любов ...)
« Отговор #160 -: декември 04, 2013, 07:42:04 pm »
Такива екстрактори имам, но не вярвам скъсаната част да се развие, защото болтът се скъса точно при развиване. Той беше най-горният на капака на генератора. После (като извадих скъсаната част) се учудих колко силно е корозирал... Явно във вдлъбнатината на капака (за главата на болта) се е събирала вода, която е просмуквала през отвора. Ще опитаме да го отвием, но по-вероятно ще стане по варианта на Пламен.

Нищо не пречи да пробваш с екстрактора, пък ако не стане просто щше разшириш "леглото" и вече ще се опиташ да го изчоплиш :D

Неактивен Bushman

• Hero Member
  • Публикации: 2184
  • Излекуван работохолик.
  • Кара: Черна FZ1-N
« Отговор #161 -: декември 24, 2013, 04:34:28 pm »
Скъсаният болт го оправихме - разпробихме го и оправихме резбата с метчика, стана ОК. И понеже съм слушкал и папкал, получих хубав подарък за Коледа - слюдата пристигна от Англия:

Спойлера не го гледайте - той трябва да се залепи, почисти, шкури, грундира, боядисва, лепенки, лак и изобщо... Сложих му слюдата само за проба и пасна добре. Оригиналната слюда е напълно прозрачна, като стъкло. Но аз гледах разни снимки и ми хареса слюдата да е леко затъмнена... Затова и поръчах "light grey tint". Иначе размерите, отворите и извивката са 1:1 с оригиналните. Чаках слюдата близо месец и пристигна точно на Коледа. С доставката ми се върза на 90 лева. Абе с две думи - доволен съм.

Имаше вариант сам да си направя слюда - да взема оригиналната от един познат, да намеря стара слюда с по-голям размер и подобна изивка, да наложа оригиналната и да я очертая, да я изрежа и да пробия отворите... Но като си направих сметката - само пътуването между градовете щеше да ми излезе толкова, отделно два дни разправии и колко проблеми могат да изникнат... Жена ми тъкмо се чудеше какво да ми подари за Коледа, ето - проблемът е решен.

Ако нищо друго не помага - прочети Service Manual!

Неактивен DANOV_M

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 10
« Отговор #162 -: януари 07, 2014, 08:52:10 pm »
http://www.ebay.com.au/bhp/kawasaki-gpz-1100
някой интересни чаркуля

Неактивен DANOV_M

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 10
« Отговор #163 -: януари 13, 2014, 06:56:59 pm »
http://prodavalnik.com/prodavam-i375441
ето един донор

Неактивен Pancho77

• Hero Member
  • Публикации: 2924
« Отговор #164 -: януари 14, 2015, 08:46:45 am »
Има ли нещо да ни зарадва?
Не съм в течение! Сетих се и потърсих темата...

Неактивен Angelov88

• Hero Member
  • Публикации: 308
  • Кара: Suzuki RF600R
« Отговор #165 -: февруари 25, 2015, 03:49:26 pm »
Чета и аз темата с интерес! Дано обстоятелствата да са ти позволили да продължиш  :notworthy: :cheers: евала за проекта иначе!