Автор Тема: Зов за помощ!!! Моля, който има възможност да помогне!!!  (Прочетена 1300 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен d3x73r

  • Sr. Member
  • ****
  • Публикации: 220
  • Кара: Двойката...

9-годишния Дамян Евгениев Георгиев от Русе има нужда от подкрепа и помощ. Синът на нашата колежка Искра Георгиева претърпя рискова операция в болница „Иван Рилски”, а сега е настанен в болница „Царица Йоанна” (ИСУЛ).

На 1 ноември на детето бе установен тумор в главата. Спешно Дамян бе откаран в София, където д-р Живко Сурчев извърши първата четиричасова операция. На четвъртия ден момченцето развива хидроцефалия и се налага спешна втора операция. Предстои лъче и химиотерапия.

Съученици и преподаватели от три русенски училища - ОУ „Иван Вазов”, СОУ „Васил Левски” и СОУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ” започнаха инициативи за набиране на средства в помощ на третокласника от ОУ "Иван Вазов" Дамян Георгиев.

Предстои благотворителен концерт в подкрепа на 9-годишното момче, който се организира от туристическото дружество в Русе.

Дарик радио – Русе призовава за Вашата съпричастност. Желаещите да помогнат могат да го направят на следната сметка: Искра Георгиева - BG 47 BUIN 700 710 051 93 413
АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ.

Предстои откриване на дарителска сметка, за която ще Ви информираме допълнително.

Всички използвани средства ще бъдат отчетени с документи от лечението на малкото русенче.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л@йна по стената - чете се, но не е приятно

Неактивен d3x73r

  • Sr. Member
  • ****
  • Публикации: 220
  • Кара: Двойката...
Re: Зов за помощ!!! Моля, който има възможност да помогне!!!
« Отговор #1 -: декември 04, 2013, 04:10:12 pm »
На 5 декември Дамян и родителите му заминават за Турция. Деветгодишният Дамян предстои да бъде приет за прегледи и изследвания в истанбулската болница „Аджъбадем”. Детето и семейството му ще бъдат посрещнати от човек от клиниката, който ще им помогне за настаняването. След като бъдат направени всички нужни прегледи и изследвания, лекарският екип ще прецени дали детето ще може да бъде прието за лечение при тях.

Очаквайки все още отговор от клиники в Германия и Швейцария, и поради естеството на тумора, най-бързият вариант за Дамян и семейството му остана болницата в Истанбул.

Припомняме, че в началото на ноември Дамян претърпя сложна операция за премахване на мозъчен тумор. На четвъртия ден след нея момченцето развива хидроцефалия и се налага втора спешна операция. Сега му престои лъче и химиотерапия.

Припомняме, че може да помогнете на Дамян и семейството му на следната сметка:

Искра Георгиева

BG 47 BUIN 700 710 051 93 413
АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ.

източник: http://spasidamyan.weebly.com/1/post/2013/12/4.html
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л@йна по стената - чете се, но не е приятно