.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: KEEWAY KEE 110  (Прочетена 267043 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ХХХ

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1118
  • Кара: скутер WANGYE GRACE 150cc и мечтае за още нещо
  • Родих се изморен и живея за да си почивам:)
Re: KEEWAY KEE 110
« Отговор #160 -: юни 24, 2014, 01:59:56 pm »

Ами на, просто кофти късмет. Поне евтино е излязла цялата работа.  :)
Активен
След всяко надолнище идва нагорнище.

габрово

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 404
  • Кара: моторетка
« Отговор #161 -: юни 26, 2014, 10:30:24 am »

Здравей Милко,
Как върви разработването? Четох коментарът ти в темата за пътуване около Пловдив и реших да ти отговоря тук. В моментът телефона ми е на ремонт и не мога да ти звънна. Имам предложение за общо каране на 12 и 13 юли. Ако прецениш, че мотора ти е разработен предлагам да отидем до Килифарево. Ще има мотосъбор с много добра програма и групи. Аз мисля и да преспя там и на 13 да се връщам като се събудя. Маршрутът, който ти предлагам е: от Севлиево по стария път за Дряново и среща в Дряново. От там през Ганчовец, Ялово и сме на терен. Това е мотосъбора на Old Bastards от Търново, който е обявен в програмата на мотосъборите. Искрено се надявам и Марин и Данчо да прескочат от Русе и Тутракан и да се заформи една спретната група. Има време до тогава и мисля, че можем да уговорим нещо. Такова е предложението ми на този етап. Иначе аз обичам да си правя разходки до Валевци, като от Габрово минавам през Дебел дял и Гъбене, и излизам след Горна Росица на правия участък. Ако този маршрут ти харесва (имам предвид от Горна Росица към Стоките и Лъгът), може да уговорим в някой хубав уикенд каране по този маршрут - няма стръмнини, има приятни завои и почти никакво движение. Ако на теб ти хрумва нещо - сподели :)
Активен

ivchotr

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8430
  • Кара: Suzuki GSX 1100 E
  • E няма такъв кеф!
« Отговор #162 -: юни 26, 2014, 10:42:32 am »

Следете темите, че да не останете неприятно изненадани. Към момента съборът на Къпиновския манастир се отлага и се прави схема за организиране на друго, благотворително мероприятие. Къпиновският нещо е претъпял увреди покрай наводненията. Тия дни трябва да има повече инфо.
Активен
Why do you think I ride alone?
Cause you don't know about it anymore.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

габрово

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #163 -: юни 26, 2014, 12:27:18 pm »

Благодаря ти ivchotr. По повод твоя пост проверих отново информацията и за разлика от друг път събора е обявен не за Къпиновския, а за Килифаревския манастир. Все пак информацията ти е много полезна и ще проверявам за промени, но за сега никъде не срещнах да е публикувано, че има някаква промяна или отлагане на събитието. Ще следя и според информацията ще се предприемат ходове, но на този етап е така и аз съм много навит за този събор. Ако няма други навити ще ида сам.  :beer:
Активен

ivchotr

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8430
  • Кара: Suzuki GSX 1100 E
  • E няма такъв кеф!
« Отговор #164 -: юни 26, 2014, 02:21:10 pm »

Аз Къпиновски ли съм написал  :violent: Грешка на езика  ;D
Ето съобщение по въпроса от един друг форум:

ВАЖНО!!!
ПОРАДИ ОГРОМНИТЕ НАВОДНЕНИЯ И РАЗРУШЕНИЯТА ВЪВ И ОКОЛО КИЛИФАРЕВСКИЯ МАНАСТИР,КАКТО И СВЪРЗАНОТО С ТОВА ЗАТВАРЯНЕ НА ПРОХОДА НА РЕПУБЛИКАТА MC OLD BASTARDS ВЗЕ РЕШЕНИЕ ЗА ОТМЯНАТА НА МОТО РОК ФЕСТ 2014. В ЗАМЯНА НА ТОВА КЛУБЪТ ПЛАНИРА ДА ПРОВЕДЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТ НА МАНАСТИРА. ФОРМАТА НА СЪБИТИЕТО , КАКТО И ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО НЕГО ЩЕ БЪДАТ ОПОВЕСТЕНИ СКОРО!!!
Активен
Why do you think I ride alone?
Cause you don't know about it anymore.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

габрово

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #165 -: юни 26, 2014, 02:58:06 pm »

Eeeee, много ти благодаря друже ivchotr. Това не го бях срещнал. Оставам задължен. При някоя среща ще почерпя. Надявам се да се засечем по някой събор. Още веднъж благодаря. Ще следя развъзката на тази ситуация. Old Bastards  са клуб, който много ме радва и изявите им винаги са били добри по мое мнение. За това се бях наточил толкова на феста им. Освен това са ми наблизо - на един.., разстояние (ако гледаме по моя - няма и толкоз)  ;) оставам задължен  :cheers:
Активен

boy3m

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 394
  • Кара: 04`Keeway KEE110; 08`Honda Transapl XL700V; 88`ETZ 150
  • Ето ме! Приятно ми е: Аз съм г-н Ки
« Отговор #166 -: юни 26, 2014, 03:35:03 pm »

Иначе аз обичам да си правя разходки до Валевци, като от Габрово минавам през Дебел дял и Гъбене, и излизам след Горна Росица на правия участък. Ако този маршрут ти харесва (имам предвид от Горна Росица към Стоките и Лъгът), може да уговорим в някой хубав уикенд каране по този маршрут - няма стръмнини, има приятни завои и почти никакво движение. Ако на теб ти хрумва нещо - сподели :)

Опитах веднъж този маршрут-наистина е хубаво да се кара по него,особенно покрай реката-голям кеф.
Аз бях решил да карам половината от пътя,като направих сметка точно на 300км. да се върна в Севлиево за смяна на масло.Точката ми за връщане съвпадна с края на Карамичевци(май така пишеше).Спрях запалих цигара,позяпах чудесната гледка,ядох джанки,г-н КИ и той се охлади и поехме на обратно.

А виж нашата община какво мероприятие организира:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1285326&fb_action_ids=898876256805475&fb_action_types=og.likes

Балканчфест.... :P
Жалкото при мен е,че следващите няколко съботи за нас са работни и не мога да кажа дали мога да отсъствам,вероятно-не.
« Последна редакция: юни 26, 2014, 03:37:03 pm от boy3m »
Активен
http://www.carspending.com/bg/vehicles/4266-keeway-kee-110   тук е цялото досие на г-н Ки ;)

Цитат от един друг форум:"Колата е за да върши работа , мотора е за да доставя удоволствие. По друг начин казано , колата е жената ,а мотора е любовницата."

дака_74

• Full Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 89
« Отговор #167 -: юни 26, 2014, 04:50:17 pm »

Заформя се нещо сериозно май край Балкана... :) :occasion18:
Активен

marin.sm

• Full Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 91
  • Кара: keewey kee 110
« Отговор #168 -: юни 27, 2014, 07:01:42 pm »

АЗ имам предложение:
Вместо да се тикаме и да пречим на колегите по бензиностанциите, които си пълнят гориво за ХАЛИТЕ и бързат по събори, да си организираме "МОТО БИРУЙКЕНД".
Някъде в природата , река,язовир (Милен да каже къде) с мото - литър бензин и два бира!
Нека да си е наша среща на доброто начало, да се съберем единомислещи колеги.
Иначе ще получим комплекси край Харлитата на брадатите "батковци"с татосите.
Нека е да си го направим сами за да няма недоволни - КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ.
Не знам дали мястото на този пост е тука но админа ще каже. Може би нова тема да отворим.
Активен

Гошко

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2898
« Отговор #169 -: юни 28, 2014, 07:40:22 pm »

Мисля, че идеята е страхотна! Ако позволите, ще дойда и аз, въпреки че нямам Keeway. Къде планувате да е мястото?
Активен

marin.sm

• Full Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #170 -: юни 28, 2014, 10:41:40 pm »

Зa тaкивa мероприятия нямa знaчение  с кaкво си  и кaкъв си. Вaжното е дa сме групa.
Активен

Гошко

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2898
« Отговор #171 -: юни 28, 2014, 11:42:51 pm »

Другият уикенд на Беклемето? :o
Активен

габрово

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #172 -: юни 29, 2014, 06:51:56 pm »

Беклемето е много добра дестинация. Аз съм ЗА. Нека си кажат думата и колегите от Тутракан и Русе. Пътят до Беклемето е страхотно преживяване. Обещавам и прекрасен маршрут от Габрово до Троян. Надявам се Данчо и Драго да се впуснат, а няма да е лошо и Марин да се включи. Ще се съобразяваме с това, че не е разработил още. Призовавам до сряда най-късно четвъртък да си кажете мнението по тази оферта на Гошко за да може да си направим уговорките...

Гошко,
ами за нощуването какво би предложил. Там има няколко възможности доколкото знам аз...

Русе и Тутракан, пишете за събора в Русе  :cheers:
Активен

дака_74

• Full Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 89
« Отговор #173 -: юни 29, 2014, 07:52:34 pm »

Еми изживяването беше страхотно,просто трябва да си там да го усетиш,имаше гонки от клас скутери до клас 1000cc,много бира с мезета,и музика..правихме обиколка на русе,също като в габрово..Яко си беше,зареждаш се положително  :headbang: Жалко че не присъства с др.колеги.. А колкото за беклемето...ако сте по запознати с обстоятелствата за преспиване,за маршруд да споделят,да видим дали ще ни се вържат и на нас нещата с патуването..трябва организация да направим. :beer:
Активен

габрово

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #174 -: юни 29, 2014, 08:03:31 pm »

Относно маршрута вие от Тутракан и Русе имате 3 възможности :

1 При всички положения до Търново и от там по магистралата до Севлиево. Там може да се мине по стария път, който е много живописен, със завои покрай река с вирове и почти никакво движение до Троян. От там нагоре е Беклемето (Троян - Кърнаре). или по магистралата за София до разклона Троян - Ловеч.

2 До Габрово и от там по стария път за Троян. или до Севлиево и от там по магистралата за София до разклона Троян - Ловеч.

Активен

габрово

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #175 -: юни 29, 2014, 08:13:03 pm »

Относно маршрута вие от Тутракан и Русе имате 3 възможности :

1 При всички положения до Търново и от там по магистралата до Севлиево. Там може да се мине по стария път, който е много живописен, със завои покрай река с вирове и почти никакво движение до Троян. От там нагоре е Беклемето (Троян - Кърнаре). или по магистралата за София до разклона Троян - Ловеч.

2 До Габрово и от там по стария път за Троян. или до Севлиево и от там по магистралата за София до разклона Троян - Ловеч.

3 От Русе до Плевен, от там за Ловеч, от там за Троян.
Моят маршрут е от Габрово по стария път за Троян.

:violent:
 Извинявайте за предишния пост. нещо стана без да искам....

Това е което знам аз, но няма да е лошо да го организираме. Относно нощувката  - навремето имаше хижа, която не знам дали още съществува. Има и хотели. Лично аз съм навит и за палатка, стига времето да позволява.
Активен

marin.sm

• Full Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #176 -: юни 29, 2014, 08:54:26 pm »

Много сте бързи - браво!
Само да ви споделя със съжаление че тази дата не ме устройва тъй като съм дежурен на работа.
Как сте на 19 -20 уйкенда?
А и сега съм близа 800 км и ще ви тормозя по пътя. До тогава ще съм минал 1000-ката и тунинга ще е направен,ще сме равностойни.
 Не искам да се съобразявате с мен. "Петима Петка не чакат".
Активен

boy3m

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #177 -: юни 30, 2014, 02:03:56 pm »

За сБИРКАта ще следя темата понеже както писах по-рано,съботите ни са работни.Ще се опитам да намеря време и да отскоча поне за малко да се запознаем и побърборим.

:cheers:

Сега за г-н Ки:
днес по време на обедното каране станахме на 1000км. :occasion1:
Довечера ще сменяме масло и ще подпечатам книжката с гаранцията.Все още не съм вдигал над 55км/ч.,мисля да сменя маслото и да вдигна моментно 80км/ч.,да проверя как се държи двигателя.
Досега впечатленията от машината са отлични.
Е има си и слааааби минуси,но те са поправими и може да минат като тунинг. :P

Двигател-много еластичен и икономичен.
среден разход за 1000км.-под 1.5л./100(справка в подписа ми-в същност всички разходи по мотора са въведени там).Дори очудващо при леко планинско теренче разхода пада под 1.5л.(1.43л-според Carspending a)
При ускорение в диапазона 30-40км./ч. си поема много добре дори и на наклонен терен(баир).Опитах два пъти(на равно) потегляне на 4 предавка-без проблем,обаче става с "галене" на газта.

Спирачки:
При проба за екстремно спиране(без провлачване на гумата-ABSa е от мен....хи-хи),в началото с чисто новите гуми и "мустачки",се чу лек писък.Вчера направих отново два опита за рязко спиране,резултата е много добър.
Първи опит-ускорение до максимално ограничената от мен скорост 50 и после спиране почти до нула само със задна спирачка.Нямаше писък от гумата,но резултата от спирането ме задоволи.
Втори опит:
Ускорение и спиране с двете спирачки-супер представяне.

Няколко пъти опитвах и спиране само с предна,но там целта ми бе да установя кога започва да поднася гумата-ами не успя да преплъзне,но не съм и напъвал много ,де.
Искам да опитам и тестове в завой с предна,но ме е шубе да не "тръгне" предницата и да изпусна мотора.
Изобщо тестовете които прилагам са в рамките на разумният риск-мотора и главата са си мои,все пак. ;)

Не съм правил проби на загрети спирачки-жал ми е да ги тормозя все още,но и този резултат е важен и много скоро ще опитам.

Возия:
Леко твърда,но не и неприятна.
Задните ми амортисьори са на средно положение.
Моето тегло е малко над 90кг.,на малката пасажерка е 23кг,
Плюс за мен е конструкцията на седалката.Когато те заболят задните части при продължително каране и липса на втори човек-просто минаваш на мястото на пасажера.Ефекта за д*пето е много приятен.
Опитайте тази благина и ще видите колко съм прав.

Това са накратко моите впечатления след 1000км.

Активен
http://www.carspending.com/bg/vehicles/4266-keeway-kee-110   тук е цялото досие на г-н Ки ;)

Цитат от един друг форум:"Колата е за да върши работа , мотора е за да доставя удоволствие. По друг начин казано , колата е жената ,а мотора е любовницата."

габрово

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #178 -: юни 30, 2014, 03:10:42 pm »

Честито Милко,
хайде на добър час с мотора. Впечатленията ти от мотора съвпадат с моите. Разминаваме се само в разхода - при мен е към 1.8л/100км. Кога успяхте да навъртите по 1000 км за толкова кратко време? Явно обикаляш доста. На къде ходиш? Дай да си уредим среща да се запознаем и да си побъбрим. За сбирката си мисля, че ще е добре да присъстваш при положение, че имаш време. Всяка събота ли работиш?
За скоростта - 80 ще ти се видят на доста високи обороти. Аз ти препоръчвам да смениш предния пиньон от 14 на 15 зъба. Има разлика. Аз направих тази операция, Данчо също и доколкото разбирам Марин се е решил и той.
Активен

boy3m

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #179 -: юли 01, 2014, 08:27:53 am »

Кога успяхте да навъртите по 1000 км за толкова кратко време? Явно обикаляш доста. На къде ходиш?

Ами къде?Из района. 8)Може само да се радваме ,че имаме страхотен регион със смесени терени.Аз предпочитам леко планинско със завойчета.Събота се качих до Лъгът и после до Кръвеник-много добър маршрут.В неделя уж щях да карам до Дебнево, но понеже пътя и асфалта ми хареса,та неусетно сигнах до края на асфалтирания път-там е водохващането на р.Видима и Видимското пръскало.Ето линк:
http://waterfallsbg.info/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BE
Не съм засичал точно на какво е разстояние,но е между 60-70-км. от Севлиево.

За скоростта - 80 ще ти се видят на доста високи обороти.

Снощи след работа смених маслото на 1000км. и след това ходих до Ловеч.
Наистина 80км/ч. е скорост постижима за този мотор-дори и повече.
Ще споделя как съм усетил мотора и тази скорост,но в следващ пост,че сега имам малко ангажименти.

:bravisimost:
Активен

Страницата е създадена за 0.137 секунди с 23 запитвания.