За сБИРКАта ще следя темата понеже както писах по-рано,съботите ни са работни.Ще се опитам да намеря време и да отскоча поне за малко да се запознаем и побърборим.

Сега за
г-н Ки:
днес по време на обедното каране
станахме на 1000км.

Довечера ще сменяме масло и ще подпечатам книжката с гаранцията.Все още не съм вдигал над 55км/ч.,мисля да сменя маслото и да вдигна моментно 80км/ч.,да проверя как се държи двигателя.
Досега впечатленията от машината са отлични.
Е има си и слааааби минуси,но те са поправими и може да минат като тунинг.
Двигател-много еластичен и икономичен.
среден разход за 1000км.-под 1.5л./100(справка в подписа ми-в същност всички разходи по мотора са въведени там).Дори очудващо при леко планинско теренче разхода пада под 1.5л.(1.43л-според Carspending a)
При ускорение в диапазона 30-40км./ч. си поема много добре дори и на наклонен терен(баир).Опитах два пъти(на равно) потегляне на 4 предавка-без проблем,обаче става с "галене" на газта.
Спирачки:
При проба за екстремно спиране(без провлачване на гумата-ABSa е от мен....хи-хи),в началото с чисто новите гуми и "мустачки",се чу лек писък.Вчера направих отново два опита за рязко спиране,резултата е много добър.
Първи опит-ускорение до максимално ограничената от мен скорост 50 и после спиране почти до нула само със задна спирачка.Нямаше писък от гумата,но резултата от спирането ме задоволи.
Втори опит:
Ускорение и спиране с двете спирачки-супер представяне.
Няколко пъти опитвах и спиране само с предна,но там целта ми бе да установя кога започва да поднася гумата-ами не успя да преплъзне,но не съм и напъвал много ,де.
Искам да опитам и тестове в завой с предна,но ме е шубе да не "тръгне" предницата и да изпусна мотора.
Изобщо тестовете които прилагам са в рамките на разумният риск-мотора и главата са си мои,все пак.

Не съм правил проби на загрети спирачки-жал ми е да ги тормозя все още,но и този резултат е важен и много скоро ще опитам.
Возия:
Леко твърда,но не и неприятна.
Задните ми амортисьори са на средно положение.
Моето тегло е малко над 90кг.,на малката пасажерка е 23кг,
Плюс за мен е конструкцията на седалката.Когато те заболят задните части при продължително каране и липса на втори човек-просто минаваш на мястото на пасажера.Ефекта за д*пето е много приятен.
Опитайте тази благина и ще видите колко съм прав.
Това са накратко моите впечатления след 1000км.