Здравейте колеги,
Тъй като срещата ще се проведе на моя тритория и се явявам нещо като домакин, ще си позволя да ви предложа следния вариант:
Групата от Русе и Тутракан мисля, че могат да стигнат до дома ми. Мисля, и че те ще пристигнат първи. Ако не са сигурни за дома ми, нека си кажат - ще ги посрещна на входа на Габрово. Групата на Гошко и Любо следва да бъде посрещната на входа на Габрово от Шипка. С Милко имам няколко варианта, ако е свободен или ако е на работа. - с него ще уточним допълнително. Идеята ми е да се съберем, да пием по кафе у дома и да се реши какво ще правим през деня. Имам предложение за едно приятно полупланинско трипче и ако времето позволява и имаме смелост

леко къпане в кристално чиста река.
Предлагам да не се товарите с излишни провизии от градовете си, в Габрово има Била, Лидл, Кауфланд и множество бакалии, месарници и дори пазар, от където можем да си купим всичко необходимо. Ноооо, ако някой иска да се похвали с нещо собствено производство, няма да бъде върнат

Оставям на вас да решите ориентировъчен час на акостиране в Габрово, но все пак колкото по-рано успеете да стигнете, толкова повече неща, които излезят като идеи биха били осъществими.
И тъй като е добре да имаме връзка помежду си както по време на пътуването, така и по принцип ви оставям телефона си: 0884 99 08 39. За тези, които не ме познават се казвам Милен.
На този етап за друго не се сещам, но очаквам идеи и от ваша страна.
Желая ви лек и ползотворен ден, и бързо минаване на времето до срещата.