Моля за извинение! Тъй като сутринта ме чакаше шофьора, а бях започнал да пиша вече, го нашмулих набързо и сега четейки откривам една непълнота относно група армии "юг" и една груба грешка относно група армии "север". Ще започна с "юг" - стигайки до бензиностанция OMV, пред вас има 2 възможности:
1. да продължите напред през светофара, покрай Община Габрово и областна администрация и на следващия светофар да продължите напред по описания маршрут(строящото се кръгово, дом на хумора и сатирата, лукойл и срещу шел - пресечката в дясно.
2. от OMV следвате пътя с лек десен завой и след около 200м следва светофар, от дясно на който има мост. Кара се направо, подминават се 2 моста един до друг - единия е гърбав мост от турско, а другия за коли и пешеходци и на около 200м от тях е описания в предишния пост светофар, от който следва познатия маршрут (строящото се кръгово, дом на хумора и сатирата, лукойл и срещу шел - пресечката в дясно).
Всъщност двата пътя се разделят на OMV и се събират на светофара преди строящото се кръгово. Пътят, минаващ покрай Община Габрово е по-раздрънкан.
сега за "север" описанието на маршрута ви е такова, каквото го написах в предишния си пост, но там където съм писал да свиете в дясно преди моста, трябва да свиете в ляво. в дясно просто няма пресечка, а отбивка и разширение за вход към сервиз и някакви сгради. извинявайте още веднъж за грешката. гледам да се коригирам овреме.
сега за питането на Гошко:
1.Моето мнение не се мени - поканил съм ви и ако имате желание сте добре дошли на кафе пауза в дома ми. разстоянието до Кауфланд във време е не повече от 3 минути. живея в центъра на града.
2.относно Узана, тя отстои на 22-23 километра от центъра на града. Смятам, че ще искате и по една снимка на географския център на България, а той е там.
3.относно разходката - пътя от Габрово до крайната точка за пикник и къпане е в порядъка на до 1 час. Вчерашния пост на Гошко обаче ме смути, тъй като той е прав. ако сте уморени, може да ви дойде повечко пътя. Това трябва да решите вие. Колегата Милко е дал линк към мястото. и двамата сме на мнение, че си заслужава, но крайното решение е ваше. има и други приятни места, но за там и пътя е много на ниво за моторетки. Линкът, който е пуснал Милко е за летния бар в тази местност, а ние не е задължително да се врем в него. места за пикници там - бол.
Другото, което витае в главата ми е, че не е лошо, така и така се срещаме в Кауфланд, да се напазарува там и после, преди разходката(независимо какво ще се реши като крайна дестинация), всичкия багаж да се остави у дома (имам и СОТ

) и да се джитка с ненатоварени мотори. После, където и да ходим, за да тръгнем към Узана, трябва да се мине през центъра на града, т.е. отбивка от 200м за вземане на багажа не следва да ни затрудни...
часовете според мен, така дадени са добре.