Значи сам можеш да си направиш извода дали ще сложиш стокови пиньони или -1 отпред и +1 зъба отзад.
Имах един познат с Хорнет 600, първия модел. Купи го ударен и започна да си го прави и тунингова. Преди да го продаде беше с кит на карбураорите, цяла генерация Яшимура, филтър КиН, верига 520, -1 зъб отпред и +3 отзад, настроен на Дино след поставянето на кита и генерацията. Доста доработен, обратна предница (от сузуки ако не се лъжа), задно окачване Олинс. Визуално изцяло променен, фар от ГСР, ел табло, кил, въздухоотводи, ако не видиш двигателя нямаше как да се познае, че е Хорнет. Нямаш си на идея как вървеше мотора до около 200 км/ч. Не съм го карал, но ме е возил. Много злобна машинатка беше.
Но и максималната му скорост беше малка, за сметка на това пича караше само по завои и градско и приятелите му мотори от по-високия клас доста се изпотяваха по криволичещите пътища. Накрая го продаде на безценица защото повечето не проявяваха интерес към този мотор. Мисълта ми е, че дори само с пиньоните можеш да назлобиш машинката, но ще ти падне максималната скорост.