моля те да не редактираш нищо или пък да триеш.Имам опит от случки от друг форум в който имам права и знам за много подобни случаи.ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО.Ще ти мине бързо.
А виж какво ти е пяло радиото преди половин година(цитираният текст).
Радвам се ,че това което съм ти препоръчал вече е факт.
Относно другите проблеми с лепенките-ами явно са калпави.Не го взимай толкова на сериозно.
Поздрави и
Благодаря за добрите думи!
За огромно мое съжаление след супер-продуктивен понеделник и след успешен развой на почти всички задачи, които имах в службата и с най-доброто възможно настроение се скапах само за някакви десетина минути и още продължава да ми държи влага. Това, някой да ме упрекне в лъжа и да си отстоява своето е супер, ама супер ненормално!
А бях в толкова добро настроение, че за пръв път от 4 месеца си отворих бира, която на всичкото отгоре ми е вредна... Преседна ми!!!
Проблемът е, че казусът е идиотски и касае наистина дреболия, която дори е неправомерно и неправилно използвана. Наистина едва се сдържам да разкрия реалната ситуация, но това би повлияло негативно на повече хора, а аз не съм гадняр.
Става дума за материя, която в ежедневието правя/използвам и манипулирам с декари!
Преди повече от седмица, точно преди почивката, с кански усилия успявам да взема глупавата педалетка. Специално за целта съм си взел един ден отпуск, който на всичкото отгоре плащам от джоба си и чакам, чакам, чакам... мирно, кротко, досаждам в рамките на допустимото, ама как да обясня, че един ден ми е 80 лева? И на кой му пука?
Уплътнявам времето с разчистване на железа от избата и работилницата си и в късния следобед вече съм леш от мъкнене. За справка, теглото ми в момента е 58 килограма и граничи с анорексията... здравословни проблеми, какво да направя?!
Успешно си получавам мотопеда, ухилен до ушите тайно от жена ми го мятам в гаража, щото смятам да я "лъжа", сондирайки настроението й... Правя преглед на всичко, дето обичайно може да се развинти/разхлаби, щото не ми е сефте да вървя с отвертка и сайбърбонд в джоба и да дебна за паднали винтчета, гъзурча се на фенера от телефона, смазвам веригата и т.н., и т.н. и вече късно през нощта, тепърва ще качвам багаж, че имам 3 часа да сън, след което 700км път...
Т.е. абсолютно никакво време.
През отпуската общо 1 500 километра път, включително двудневно натравяне с миди, връщам се седмица по-късно, ръцете ме сърбят, обещал съм кръгче "с педали", че жена ми е съвсем слаба и дори този микроб й е голям...
Неделя сутрин, хората пият кафе, аз изтощен от "почивката" рано-рано към селф-сървиз мивката с парцали, отвертки, клещи и сайбърбонд, че кой знае какво по пътя... Пък бавно, че разработка, пък и масло трябваше да сменя (ама айде, не мога да се разчекна), пък веригата почна да хвърля чернилки (нормално за нова), респективно трябва да я измия и смажа отново и да повторя и потретя процедурата, докато спре да отделя стружки и додето се напасне хубаво...
Жуля си със струйката, която човека на автомивката ми препоръча, че била силна и тя наистина силна! Е, отлепи 3-4 ситни букви, слагани на местна почва... Махнах и останалите с намерение да сложа други, ама като ми остане време.
Същото съм правил на всички мои МеПеСе-та, даже на АТВ-то на малката! И там имах проблеми със ситни букви, но като започнаха да се отлепват и леко изрязах капителчетата на буквите и така спрях проблема. Нищо не ми пречеше да ги махна...
На щъркела три месеца умувах и правих какви ли не опити, доде натаманя лепенки и надписи и никой копче не ми каза... даже в КАТ не ми направиха проблем, че се мъдри съвсем друга марка.
Ами как да обясня, че ми е бактън да ме спират по улиците и да се възхищават на лъскавия ми мотопед и да ме питат каква е марката?!?! Какво да кажа - "Куче" - марка китайска?!?!
На шибаната педалетка адски много й отива златно. Поръчах украсителни стикери и елементи в специален цвят фолио, за да придам "момичешки" вид на мотопеда - златно, виолетово и преливки. Идеята беше съвсем тънки шевици с флорални мотиви от въпросните цветове да минават през резервоара, през калниците и изобщо така или иначе всички надписи и шарки щяха тепърва да се правят... По дяволите, че нали част от работата ми е уж графичен дизайн?!?!?!
Ееееее, баси проблема, дето ми се отвори!
Както и да е, всичките седмици очакване отидоха по дяволите заради 10 минути, една простотия и заради това, че не съм длъжен да давам обяснения най-вече поради недостиг на време.
А темата... и без това няма интерес към нея. Имаше информативен характер и възнамерявах да показвам по-скоро разни заигравки, които правя, но вече нямам абсолютно никакво желание.