??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’
Лоша работа...
Bushman:
Жалко и за двете момчета...
Има право Томахавката, даже (ако успееш) е добре преди удара да се надигнеш на стъпенките, за да прелетиш над покрива на колата. Всичко друго е по-добре от това да спреш в ламарината...
Виждате - никакво защитно оборудване не може да замести вниманието, предпазливостта и адекватната реакция на пътя. Не мога да ги разбера тези колеги, които надуват в града... Аз просто не мога да карам бързо по улиците - прекалено много неща трбява да следиш едновременно, прекалено много опасности да предвидиш и съзнанието ми се претоварва. Деца изграя и тичат между колите, оня пенсионер пресича улицата като дригиран, бусът изглежда ще тръгва, майка с количка говори по телефона, колата пред мен не дава мигач, ама май се престроява за ляв завой, онова хлапе с голямото куче между колите... Всички бързат и са нервни - ако нещо стане, кога ще го видиш, кога ще реагираш и кога ще спреш? Затова в града - 50 и това е, а скорост - на шосето. Не че там е съвсем безопасно, но все пак ситуацията е по-предвидима.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия