.:: www.MotoForum-BG.coм ::.
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Начало
Помощ
Вход
»
??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’
»
??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’
(Модератори:
MX13
,
4ef4o
,
PaStrancho
,
pav_kata
) »
Късно ли ми е за състезания ?
« назад
напред »
Изпрати темата
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
Автор
Тема: Късно ли ми е за състезания ? (Прочетена 2273 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Corara
Newbie
Публикации: 1
Кара: Yamaha 125
«
-:
юни 16, 2015, 04:36:41 pm »
Здравейте, искам да попитам дали има някаква възможност да ходя на състезания по мотокрос.
На 18г. съм и мисля да започна от 250cc (Малко ще ми е големичък, но ще му свикна). Карал съм 125cc супермото на асфалт.
Активен
Moni
Hero Member
Публикации: 874
Кара: XL 700
Re: Късно ли ми е за състезания ?
«
Отговор #1 -:
юни 17, 2015, 08:03:19 am »
Всичко на тоя свят става с мерак.Ако имаш неизчерпаем резерв от него вече те виждам на някое състезание.
Активен
Изпрати темата
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре
« назад
напред »
.:: www.MotoForum-BG.coм ::.
»
»
(Модератори:
MX13
,
4ef4o
,
PaStrancho
,
pav_kata
) »