- Айде да разказвам началото на - Дядо Коледа и Детето

Германеца ми изпрати мотора и 1 кашон , такава беше уговорката ( той сам ми каза че имал и някакви части дето ги давал с мотора.........) и какво открих вътре:
2 гърнета оригинални - не са нови щото са били на мотора някога , но изглеждат по добре от нови дори , 2 чисто нови Иридиумни свещи , 2 чисто нови маслени филтъра - K&N , 2-та Оригинални спирчани диска на мотоциклета , 1 кранче за бензин употребявано , 1 кранче за бензин чисто ново , Слюда оригинална YAMAHA - на мотора има MRA , Спирачна помпа със Pazzo ръчка - предолагам е оригиналната помпа на мотора , Чисто нова набивка/гарнитура между колектор-гърне , Оригиналните спирачни апарати , Много маркучи и маркучета - всичките които са били подменени в Сервиза - 51К пробег изцяло и единствено подържан в Ямаха

Kутията на Джет-Кита със всички части които са били свалени от мотора + цялата документация и листи на джета , монтаж и настройки - показатели шум и изгорели газове

- по мотора открих някой малки и интересни неща:
Оказа се че моторчето има система за автоматично мазане на Веригата каквато не съм виждал до момента - има датчик за влажност на въздуха , датчик за движение , датчик за температура , маслото се подава с помпичка а не е на самотек , електрониката изчислява колко и как да смазва на база информацията от тия три датчика - не съм мислил , че ще го кажа ........... ама това май-май ще си го оставя

предни спирачни дискове къдревки няква марка , но със
е1 марк ( демек истински ) , Goodridge спирачни маркучи , R1 '99 спирачна помпа , карбонов капак на предната зъбчатка и веригата на Двигателя , BОS изпускателна система - забелязах нешо интересно - DB Killer-ите са Нитнати ( с алуминиев нит - но не Болт ) да не се свалят лесно (тия в германия добре си пазят тишина - макар че гледам е точно на границата 102db с тях ) след тоя оглед отворих багажника ............ и к'во да видя следващ бонус = Аптечка + Оригиналният инструмент на мотора , за пръв път имам оригинален инструмент на мотор !