Според мен колегата ххх каза друго, но както и да е.
Мисля, че се очертава сериозен проблем с въпросния закон. На мен определено ще ми се стъжни...
То верно, че малко съм се понаакал, ама всеки си е башка луд, нали така? И сега какво - за да си покарам някое от любимите превозни средства, което 98% от годината стои покрито, ще трябва да ходя до КАТ, да минавам преглед и т.н.? Или да му плащам целогодишно гражданската??? Като сметна, това са над 1 600 лева на година... То верно, че който си има брадица си я бръсне, ама веднъж им плащам данъците, втори път да храня застраховталите ли? Утре ще се пръкне някой нов, дето ще е на тая хранилка, и него ли да храня???
Моля, не ми се сърдете, разсъждавам "на глас". Плащам си данъците и си мисля, че всичко е ОК, въпреки че НЕ си карам МПС-тата... ама упорито пак си плащам шибаните данъци, щото мисля, че така е редно! Дотук съм чист пред закона и съвестта си. Плащам гражданските само когато използвам МПС, през другото време какво по-точно да застраховам?! Според мен по-голямо лоби досега милата ни рОдина не е виждала... то бива, бива, ама това вече е прекалено. Че то навремето силовите застрахователи не бяха толкова алчни...