Добре де,И?Какво следва,освен поредното вайкане и поредните полемики по форуми и кафенета?Какво питам ви?Дали някой ще поеме инициативата да организира на протест ПОНЕ мотористите от цяла България,за да "разлаем кучетата"?Дали ако този "някой" се появи,мотористите ще се отзоват?Защото не е достатъчно само да имаш мнение и гражданска позиция,нужно е да ги отстояваш.А за това се искат воля и топки.За да си отвън на студа,да те брули вятъра и да те пере дъжда,вместо да си седнал удобно пред компютъра в топлата и уютна стая и да разтягаш локуми,трябва да си повече от убеден,че от теб и само от теб зависи промяната,че ти и само ти можеш да промениш статуквото и че това няма да стане,седейки пред компютъра.Защото е нужно усилие,защото са нужни жертви,защото е нужна вяра.Защото "какъв е смисъла,като нищо няма да се промени?",защото "защо пък точно аз,те ша кажат по новините...",защото "ми жената,ми детето,ми аз съм на работа..." Защото,защото,защото...Защото на българина открай време му дай само да лае...Да седне на масата,да гаврътне три-четири ракии за кураж,да лее гръмки слова,призиви и закани и като му дойде бабаитлъка,да удари по масата,да гръмне с пищова и след това да иде и да си легне кротко до топлата кълка на жена си.А на сутринта като удари камбаната за сбор,той да си намери някаква работа и после да гледа сеир.Ей това сме ние.Затова и дереджето ни е такова.