.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Мнения за маслата на Топ ойл  (Прочетена 50599 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ludau

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 338
  • Кара: YZF 426 '02
Re: Мнения за маслата на Топ ойл
« Отговор #20 -: май 29, 2016, 07:00:54 am »

Здравей Колега!
Искам да го пробвам, даденото масло на моята моторетка,пак китайче, това масло. Ако искаш на лични ще ти пратя координати.
Все си мисля,че има нещо гнило в тая работа,аз съм вземал от ТОПОЙЛ масло и останах доволен.
Поздрави!
Активен
Айнщайн казва:
"Да унищожиш предразсъдаците на хората е по трудно,
отколкото да разделиш атома на частици."

yamaha1100cc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 692
  • Кара: Lifan LF 150-9J 1.РЕГ:17.07.2014 Сега с Двигател Zongshen 167FMM 229сс 17 коня
« Отговор #21 -: май 29, 2016, 03:46:41 pm »

Щом си доволен караш без да мислиш повече.Маслото вече го подарих ,ще чакаме отзиви.
Активен

yamaha1100cc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Кара: Lifan LF 150-9J 1.РЕГ:17.07.2014 Сега с Двигател Zongshen 167FMM 229сс 17 коня
« Отговор #22 -: юли 16, 2016, 12:50:47 pm »

Та да споделя какво се случи с маслото поставено във фризера: Леко цвета му стана по светъл,балончето при обръщане на бутилката стигаше от долу нагоре за около 6-7секунди това е.
Активен

китан

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1424
  • Кара: изтребител
« Отговор #23 -: юли 16, 2016, 04:11:29 pm »

Та да споделя какво се случи с маслото поставено във фризера: Леко цвета му стана по светъл,балончето при обръщане на бутилката стигаше от долу нагоре за около 6-7секунди това е.
аз като сложих мотул в300 10в40:
цвета си остана същия
балончето имаше забавяне не повече от секунда от нормалното състояние

или с други думи ,маслото съвсем леко се сгъсти,но не си промени цвета.
Активен

werty

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 814
  • Кара: със стил
  • Кулинарен рокер
« Отговор #24 -: юли 17, 2016, 09:11:57 am »

Koлеги , както писах и в една друга тема , проблема не е в МОТУЛ , проблема е , че разни педалчета разчитат на утвърдената марка и продават ментета .
10 години си карам моторите само с Мотул и досега не съм имал проблеми . Никога не съм доливал , никога не ми е увличал съеденител , никога не са ми тракали скорости /пиша тези неща , защото в годините съм си правил експерименти и съм имал опоменатите странични ефекти/ .
Стария ми Интрудер , нямаше много късмет и след една тежка катастрофа го продадох на части , момчето беше отворили двигателя , да види какво му е състоянието и звънна да ме пита с какво масло е каран , защото вътре бил като нов  :D .
Не правя реклама , не съм конкурент на никой , просто споделям мнение за една чудесна марка . Някой по нагоре спомена Проспийд , вижте цената на маслото там , след това я вижте в който и да е интренет магазин - разликата е 30лв , нима си мислите , че като спестите тези 30лв. сипвате истиски Мотул ??
Активен
Исках Intruder VS800 - имах го
Исках Intruder М800 - имам го
Искам Intruder M1800 - ще го имам

yamaha1100cc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #25 -: юли 17, 2016, 01:41:12 pm »

Цената не е гаранция и 50 да дадеш отгоре пак може да сърбаш попарата.
Активен

китан

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1424
  • Кара: изтребител
« Отговор #26 -: юли 17, 2016, 05:14:37 pm »

именно,проблема са ментетата,не марките.
и да,цената не е фактор,въпреки че щом е нисичка,винаги трябва да ви светва лампичката че може да е менте.

мисля да пробвам кастрол,директно от вносителя било,но с тая марка винаги съм на тръни,че има повече ментета и от на мотула.
Активен

yamaha1100cc

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #27 -: юли 18, 2016, 12:06:29 am »

Кастрол съм купувал от Испания. И от  Германия на промоция много пъти за колата,проблеми не съм имал. От България несмея да пробвам. Сега от верига магазини Поло Германия съм купил Шел VSX 15w50 полу синтетика няква маслото е морално старо за 5 евро литър намалено от 15 евро за литър. В немския ибай най-евтино го намирам 7,8 евро за литър, като средно цената му в сайта  е към 11 евро без доставка!!!
      Мисля , че нямя  да е зле да си направим една темичка и да правим няколко човечета поръчка и маслата да се купуват от вън ще пестим пари от доставка.
    Ето това е маслото, вече съм се отказал да купувам супер скъпи масла . Нещо на промоцийка нещо на середна цена като е истинско то си върши работата добре.
« Последна редакция: юли 18, 2016, 12:23:00 am от yamaha1100cc »
Активен

Страницата е създадена за 0.113 секунди с 22 запитвания.