??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’

Още една трагедия

<< < (2/2)

Bushman:

--- Цитат на: Pancho77 в май 24, 2016, 05:27:53 pm ---Още трагедии.
...
--- Край на цитат ---

Наистина много печална история... Това с обратния завой е класика, сигурно половината от пострадалите при инциденти моторджии го дължат на него. Какво да кажеш след такава трагедия...

Нещо подобно ми се случи преди малко - карах си мотора из града и изведнъж на 20 - 30 метра пред мен от редицата паркирали коли внезапно изскочи една Х-петица, сребриста. Караше я една руса мацка (класика) и направо запречи пътя с оня камион... Обаче нямаше проблем - бях си в ограничението за населено място и успях да спра съвсем спокойно. Тя чак тогава се огледа, видя ме и се усети - махна ми с ръка да минавам. Както казах - никаква драма нямаше, защото бях с 50 км/час. Е, може да съм бил с някой километър отгоре, но във всеки случай - под 60.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия