.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Нужда от съвет при покупка на нов китайски скутер  (Прочетена 1619 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zariben_fen

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
  • Кара: shineray xy250 stxe/Baotian bt49qt-12d

Здравейте, имам нужда от актуална информация относно най-надеждните китайски скутери към днешна дата(50цц), защото смятам да купя на баща ми един такъв. Цял живот е бачкал като плочкаджия човека и вече не го държат коленете. Купих едно АТВ 250цц, уж за него, но след 2 дни се пребих с него. Счупих ребро и сега ближа рани в къщи. Опасно е за улиците това чудо, а баща ми дори няма книжка. Няма да му дам да го кара. От Созопол съм и мога да отскоча до Бургас, ако има някой представителен магазин, за да огледам, ако ме насочите. Също така е добре да има и техен сервиз в града, за да може да се обслужва докато е в гаранция. Бюджета е около 1500лв.
Активен

kova44

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 171
  • Кара: KEEWAY KEE 110

Разгледай тази тема: http://www.motoforum-bg.com/index.php/topic,26507.0.html
Има моторетки на Lifan със 4 скорости и с центробежен съединител. Не са лоши за твоите изисквания. Надеждни са, а и има части за тях. Горят по шепа бензин на 100. Всички скутери горят повече защото постоянно трябва да даваш газ за да върви. Скоростите правят икономични тези папаки. В който магазин в Бургас да отидеш ще ги намериш, а и в Созопол би трябвало да има от тях. Търси такива, които са 75-80 кубика, а по документи ги водят 50. По-мощнички са. Успех в търсенето и пиши като избереш нещо.
Активен

Страницата е създадена за 0.065 секунди с 22 запитвания.