Благодаря за градивната критика

С фрезичка реших да не пробвам, понеже материалът е на незнайно колко години и имаше опасност да се спука. За целта работих на принципа множество малки отвори с дрелката, един до друг. После загладих ръбовете. Това, което прави отворите да изглеждат така наръбени, е изолирбанд от задната стана, който малко се позакъса

Боята я нанасях със спрей. Тук верно съм аматьор, макар че имам и по-добри изпълнения

Малко дебела стана заради заличаването на канала от предишния присаждан оборотомер. Както и да е. На живо не е толкова зле

Нямам работилница и всичко правя кажи - речи на коляно.
Днес ми направиха жило за километража и съответно го тествах. Понеже охлювът е разчетен за табло, което е до 240 км/ч, а пък новия часовник е до 180, показва вярно до 140. След това започва да вкарва грешка. Пак е по-добре от предишния. Той работеше вярно до 80 км/ч и след това ставаше чудо. В началото като взех мотора, му изпълвах километража до 160, а отазад разни таралясници ми светкаха да се махам

Оказа се, че съм карал реално със 110

Та за сега толкова от мен.
П.П. За гумата и охлюва. Аз обикновено гледам какво правят. Обаче охлювът трябва малко старание за да си пасне на мястото. Щом не ми е направил впечатление, явно е изглеждал добре сложен. Вчера като си махах колелото за да оправям бакиите, ми направи впечатление, че оста не беше добре стегната. Болтовете на планките, които стягат оста от долната страна на коловете, също ми се сториха не добре стегнати. После при монтажа установих, че на охлюва му трябва много малко усилие при не добре стегната ос, за да се извърти на ебем ти страна. Онези като мен стягат на усет, но при мен не мръдва. Все пак съм практикувал върху Чавдари и БТР-и