??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’
мнения за марка lifan
ХХХ:
Давай отзиви от моторчето, във форума има и хора които караме и се интересуваме от китайска техника. Аз преди се колебаех дали да взема един модел на Лифан - 200куб. но в крайна сметка купих друг китаец и съм много доволен.
yamaha1100cc:
Е сподели какъф си взел.
ХХХ:
Ами той модела е написан под снимката ми в профила, скутер 150куб е.
ivchotr:
Те май на всичките им марки частите са едни и същи. Или поне на мен така ми се струва. Примерно всичките им чопъри са с едни и същи джанти.
ХХХ:
--- Цитат на: ivchotr в януари 29, 2015, 12:46:21 pm ---Те май на всичките им марки частите са едни и същи. Или поне на мен така ми се струва. Примерно всичките им чопъри са с едни и същи джанти.
--- Край на цитат ---
Ами щото така е по-лесно, създава се(копира се, взаимства се)едно нещо което работи и после всички го използват(чудесен пример за колективен дух и другарска взаимопомощ, типични за близкото минало и явно все още популярни в Китай ;))
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия