??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’

мнения за марка lifan

<< < (2/33) > >>

ХХХ:
Брей, че архаична тема. Лифана не са лоши моторчета, при положение че няма да му вадиш душата и не очакваш да си ракета :)

yamaha1100cc:
Аз лично не съм карал китайско до сега , нямам  време да го раzтъпквам по-често иначе до сега щеше да е за ремонт  :d  :o

ХХХ:
Абе не се знае, някои китайчета са "учудващо" издръжливи и надеждни......освен тва са и евтини за ремонт и поддръжка, когато се наложи;)

yamaha1100cc:
Ще видим моят китаец колко ще изкара. Някои хора нещат да чуят за китайско,аз прежалих 2200лв реших да пробвам. За вбъдеще ще гледам да пускам инфо за лифана какво му се разваля и така, нали затова е темата .

yamaha1100cc:
За бибитката дето изгоря мойта малката е на 6 г. показах и веднъж от къде се свирка и пръста и беше все там. Можеби тя допринесе за по бързата и смяна но пък за сметка на това сега съм със свирка от ИЖ и свири 3 пати по силно от оригинала. След като я смених и дадох да пробва новата,като свирна и подскочи :). От тогава спря да свири :)  .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия