Здравейте, купих мотор от приятел и нали знаете...приятел да те преебе е най-лесно.
Започнаха мъките, ще си спестя вече отстранените проблеми..искам съвет за този конкретен.
Мотора е бил с удар от пред, видях старите колове, имат криво по горната/хромираната/ част..
Човека от който го купих ги е сменил... видях джантата от ф2 монтирана, попитах защо е таква и как става по точно, но конкретен отговор не получих...
Това ми е първи първи мотор и ... се доверих на приятел.
Даде ми ударената джанта, платих си да ми я изправят и снощи реших да я монтирам...и проблемите започнаха.
Първо на левия кол има "чоп"...най-вероятно за скоростомера на Ф2-демек убедих се че коловете не са от ф3 и не случайно тази джанта е там... викам си майната му, ще отрежа тоя чоп и всичко ще заспи... да ама не!
Апаратите не могат да се монтират заради по-големите дискове.
Това най-вероятно Ви е известно, но аз го установих по трудния начин.
Та обадих му се на тоя моя авер... още не сме стигнали до бой, но може би скоро :Д
Разбрахме се да ми даде кривите колове и смятам да се пробвам да използвам само долната част на ботушите...незнам дали ще стане и за това искам Вашето мнение и съвет, дали изобщо да започвам мъките.
Благодаря Ви и се надявам без много критични коментари, знам че съм преебан и че съм си виновен сам.
Благодаря още веднъж.