0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
630 отдавна не съществува а и е НАПЪЛНО безсмислена За пиньони и вериги - мога да давам цени ако питате по мотор
Цитат на: kokoVmaxa в март 31, 2018, 09:56:12 pm630 отдавна не съществува а и е НАПЪЛНО безсмислена За пиньони и вериги - мога да давам цени ако питате по моторСтранно. Аз карам с такива. Производителят я е вложил такава и гледам да се съобразявам с него. В нета даже намирам и от марката, която ти препоръчваш.Примерно ТУК
http://www.dianamoto.com/%D0%A1%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B0-525
DID Series Цени на основните видове вериги за потребителите на Мотофорум-а DID-525Z-VMXG: 120L X-ring Gold - 242,83 лв/бр
DID Series Цени на основните видове вериги за потребителите на Мотофорум-а DID-520-ERT2: 120L "No-ring" RACING Chain - 113.66 лв/бр
Ква е идеята ?
Цитат на: kokoVmaxa в април 01, 2018, 07:51:52 pm Ква е идеята ? Не знам. Не съм го конструирал аз мотора. При всяко положение освен първоначалната идея на японците, моят е с едни 50 кила постоянна горница върху заводското тегло. Отделно като го натоваря с куфарите, ми се струва, че по-тежката верига ще е и по-здрава при задвижването на това тегло. Просто в нея всичко е по-масивно. Тези 2 - 3 конски сили загуба не виждам и как ще ги усетя.Аз принципно разбирам каква ти е идеята, просто ми беше интересно дали предлагаш този тип верига и пиньони и съответно на каква цена. Когато съвсем изчезнат, очевидно ще се налага да минавам на по-малък размер. Ама дотогава и ако моторът е още жив, смятам да си карам с 630-ка.
CBR1100XX Super Blackbird?
- Без значение е как изглежда , има Дебелина на Щифта , другото е вид Ринг за по дълго задържане на смазката на щифтовете(по дълъг живот) просто 630 е като 520 О-ринг със процента презастраховка(тоест незнание по това време) нещата отдавна са на много по високо ниво и което и да е 530 със О-ринг или по висок клас е във Пъти по добра , но когато сам се убедиш , едва тогава ще разбереш какво имам в предвид
Между другото тази тема може ли да се забучи най-отгоре, защото явно ще стане от всеобщ интерес.