Автор Тема: Авточасти за мотори - уеб сайт  (Прочетена 699 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kinggod

  • Jr. Member
  • **
  • Публикации: 5
Авточасти за мотори - уеб сайт
« -: август 21, 2018, 10:12:21 am »
Добро утро! С мои роднини сме решили да правим сайт за авточасти за мотори и да вложим в него. Желаем да го разпространим възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Намерили сме и екип, който ще ни помага за някои неща. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1.   Как е по-добре  - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и много хора ме съветват да закупя такъв с история, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да го взема и каква ще е неговата цена?
2.   Необходим ни е линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да има ефект. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3.   В Интернет четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.
Сееш мисъл - жънеш действие; сееш действие - жънеш навик; сееш навик - жънеш характер; сееш характер - жънеш съдба. https://autopro.bg/