Здравейте! Ще ме извинявате, че ви досаждам 1-2 дни преди нова година, но сега намерих време малко... та по същество: Имам А категория от миналата година, но така и не си купих мотор.. тази пролет обаче няма как да пропусна. Почти сигурен съм, че ще е 600 кубика, може да се стигне и до 750 да речем, по-надолу от 600 обаче не ми се иска да падаме.
Като цяло търся турър мотор... ще го карам градско в ежедневието(до работа и обратно) и извън града в уикендите(да речем до някой друг по-близък град). Като цяло съм се насочил към Honda Hornet след 2005(новата маска или 2-ро поколение, който както се досети). Четох за тези мотори, но главно за старите(първо поколение, с кръглия фар) и не съм сигурен дали всичкото което съм чел за тях може да се отнася и за тези след 2005 година? Другото което е... видях, че има някакви между 2005-2006 година които са със стара маска(кръгъл фар) но пък са със новото дигитално табло? Като цяло ретро визията ми допада на тези преди 2005г, но пък километража ме дразни, вече след 2005 ме радват, нямам претенции дали да е с кръглия фар(2005-2006) или вече новата маска която са си от 2005 нагоре. Целта на темата е, кой с каквото може да помогне, дали съм се запътил към добър мотор? Редовни болки на тези мотори? Препоръка за сходни мотори, които са с подобни характеристики в този ценови диапазон? Може да съм изпуснал нещо, ще ме извинявате, но пък може смело да попитате в коментарите. Благодаря и весело посрещане на следващата година.