Колега, аз не съм инженер и никога няма да бъда. Това е невъзможно...
Ще си позволя да обясня защо за малко щях да умра от коремни спазми, породени от силния и непринуден смях, който ме споходи, след като прочетох тези 3 бисера:
1...след като регулирах клапаните - с изпилване върху магнит на пуловете и микрометър...
2... подложки инструментална пластмаса...
3...днес изправих колците перфектно под 0.1 мм кривина.
пресата работи идеално, единственотое че трябва да се разглобят.
По бисер N1 мога да кажа, че вместо "драснипалниклечица", казваме "кибрит". По същия начин устройството с магнит(на маса), дето си го гледал... се нарича шлайф.
Бисер N2 кърти миФки. Всъщност ти влезе в историята, човече!
Ашколсун!!!
Как влезе в историята ли? Ами напиши в гугъл "инструментална пластмаса" и... ще си първият, въвел този "термин". Гугъл ще индексира твоят израз на първо място... просто защото второ не съществува. И ще продължи да показва тази върховна глупост още бая време. Затова е хубаво да се мисли ПРЕДИ да се пише в нетя.
Да беше написал "полиацетал", "полиетилентерафталат", дори само "полиамид", щеше да върже дикиш...
Време е за бисер номер 3:
За мен 0,1 милиметър крива предница е за коша. И... аз ги оправям без да ги разглобя... давам назад със същата скорост и ги хаквам в същия бордюр и се изправят от самосебеси...

За още нещо си прав -
освем това няма друго техническо решение в света за изправяне на колове и даже на машинни валове
като твоето... обикновено хората ползват ето такива:
https://youtu.be/ldMOBRcgC8kТолкоз за "пресата".
Забравих да кажа защо никога няма да стана инженер. Защото няма как да се случи - работя като консултант на инженери. Като се оакат или забуксуват, ги вадя от лайната.
Но дори те (инженерите) не пазаруват от магазина за детски играчки "Raider"!
Сега сериозно: критиката ми е градивна. И за пресата, и за ойлера. Тази "преса" не е прецизна, защото няма въртящи центри и е кекава - няма спънки по диагоналите. С нея не можеш да локализираш с точност мястото и кривата на кривината.
Ойлерът е средношколско изпълнение. Как си представяш в движение да дозираш маслото? И защо от външната горна страна на веригата, където мигновено ще се разхвърчи? Щуцерите на ойлерите най-често се монтират долу, точно пред венеца, където веригата зацепва. Каква е логиката да бъде горе и да съсипеш гарда на веригата?