Коко, пак даваш оценки за хора, без да си наясно какво знаят и какво могат. В другия форум достатъчно те храниха, че да почвам и аз. Когато аз съм изучавал устройството на ДВГ, ти си подсмърчал заради тройките по български език в 3-и клас. То е ясно на всички, че ти си най-големият капацитет в материята, ама ако го даваш по-скромно, ще е най-добре за всички. Между другото не знам дали си наясно, че упражняването на професия без съответната правоспособност, която се доказва със съответната диплома, е престъпление. Важи с пълна сила и за тези, които работят като обикновени автомобилни или мотоциклетни механици. Това последното ти го споменавам от чисто приятелски подбуди.
............ ама ти верно си тотален олигофрен

я ми разкажи ............ че там човека с лигавника май беше друг пишещ тук.
Моля те започни където и да е - дали ще е тук или оттатък , хайде , моля те - направи го

аз тройки съм нямал , не отричам , че Българския не ми е бил най-силната страна , на зрелостен бях заради 0,1 недостиг ........... пробвай да направиш сметката ( виж по математика съм доооста силничък )
Относно Дипломи сертификати и кетапи , упражняване на професия и други такива - те по този параграф мога да те бия по тиквата от тука до залеза със дипломи и сертификати за ЦЕНЗ

(*имаш ли и на идея за кво става на въпрос)
Ти незнам какво и къде си го учил , ама тоя дето ти го е преподавал се чудя що ти е писал 3-ката

, както инж. Карагьозов обича да казва - Само и само да се оттърве от тотален дебил с оилгофренични отклонения инж. Люцканова е готова да му подари незаслужена 3-ка , в което е и фундаменталният проблем на образованието в България

и както инж.Карагьозов jr. обича да казва - то да е Хуй да ти го набия , ама то акъл..............
Ти така като гледаш тая клавиатура и изведнъж някакъв порив на величие и сила ли те обвзема или ? че си ми доста странен .............. кога викаш ги учи тия Двигатели докато са ми писали 3-ки на мене ?