Aбе ти виждал ли си Скоростна Кутия отблизо ?
Аз КАРАМ Без СЪЕДИНИТЕЛ във поне 85% от времето имам Мотоциклети със всички видове Съединители само да ти кажа да знаеш - и всичките реагират и работят абсолютно еднакво , и познай .......... освен това имам със поне едни 500 000 км повечко на Мотоциклет от колкото някога може би ще имаш , а освен всичкото това за тия всички километри , докато НЕ ИЗПОЛЗВАМ Почти СЪЕДИНИТЕЛ нямам НИТО ЕДНА Счупена СКОРОСТНА Кутия и нямам Нито един Свършил съединител

** на База статистика от 1989 на Балкан Мк 50-3 до днешният момент(провери подписа за актуалните наличности в гаража ми)
Проблем с маслото според теб е когато ти изтропа двигателя - проблем с Вида Масло за Даден Мотор ПЪРВО се УСЕЩА в СКОРОСТИТЕ , ако вече е ПРЕКАЛЕНО Различно Можеш да го чуеш и на много места
За да започне да ЗАГРАВЯ от МАСЛО - то НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИМА , за да има ШУМ в ГЛАВАТА от МАСЛО - ТО НЕТРЯБВА ДА ГО ИМА .........
Все си мислех че имаш поне минимална идея от МОТОЦИКЛЕТНИЯ Двигател , ама явно съм бил в грешка.
П.П. най ми хареса - "Обратната част на касетата"

Има КОШНИЦА и КАСЕТА (Нарицателни БЪЛГАРСКИ думи)
** Разяснение на Наречията
Clutch Basket - Идеята е , че това голямото на БЪЛГАРСКИ се казва КОШНИЦА , много често някой казват КАСЕТА , КОШНИЦАТА е Онзи елемент в Който се побира целия комплект съединител - Феродови дискове/фрикционни , Огледални дискове/Метални , Касета , Демпферни пружини , Притискател и т.н.
Inner clutch hub - Вътрешният Хъб на Съединителя е този ЕЛЕМЕНТ за Който се "закачат" МЕТАЛНИТЕ/ОГЛЕДАЛНИТЕ дискове а той е монтиртан на ВХОДЯЩИЯТ Вал на Скоростната кутия и нарицателно и незнайно от къде с времето се е приело и се казва КАСЕТА
Мир - няма да споря с теб , защото знам до къде ще стигне , а със НЕЗНАЕЩИ , НЕУКИ и ПРЕДУБЕДЕНИ хора Вярващи че Разбират дадена материя моят РОДИТЕЛ ме е научил да НЕ СПОРЯ.