Само дето Веселин е прочел първото мнение в темата , и е направил заключението , че подобен проблем няма как да възникне от маслото. Докато Коко чел не дочел , още от първото мнение почва да нарежда кой с какво масло да кара. Наливай си каквото искаш , но не нареждай на другите с какво масло да карат , никой не ти дава това право. И какво щеше да стане , ако му беше продал от твоето масло , и проблема беше останал? Най-вероятно пак щеше да изкараш някой друг виновен.
Виж сега - ако не си забелязал - Аз дори МАРКА масло не съм му казал
Аз масло продавам на всеки който знае какво търси и от какво да се пази , аз масло не продавам на някой който попитал във форум какво масло да си сложи и видиш ли идва Супер Мен и му го осигурява - При НАС масло се продава като дойде човека на место и ако поиска съвет - НА МЕСТО !! Ние му препоръчваме и той на место сам вижда и прави разликата
Ние ЕТИКЕТИ не продаваме - ние Продаваме Това което Ползваме , ползваме според нуждите и с годините , изминатите километри и поддържани мотоциклети в сервиза успяваме да покажем на хората какво как и защо и да създадем някакви норми и да предоставим знания и възможност за преценка на всеки потребител
Аналогично е и със спрейчетата за вериги - може да попиташ относно спрейчетата за вериги които ние предлагаме колко хора са го ползвали и кой от колко години ги използва и не мисли да ги заменя с друго..........
Аналогично е и със МАСЛЕНИТЕ Филтри , със Въздушните филтри и много други неща които са със ПОГРЕШНО Схващане и Грешно препредадени повести и поверия от всякакви чули и недовидяли гайкаджии
Проблема на около 90% от потребителите е , че те нямат време да се занимават , да ровят да четат и да се информират и образоват и разчитат на АДЕКВАТЕН , ТОЧЕН и ПРЯМ Съвет (до тук нищо лошо) и отиват при първият ГАЙКАДЖИЯ (Ненчо да речем) Ненчо гайкаджията им вика - само МОТУЛ (-65% никой друг не дава) налива........... и после ..........после....... после лошо , ама на Гайкаджията не му пука той е взел 65-то % от сумата
Е да де ама аз не се кефя на това , няма как да вземеш всички пари на света , затова има толкова хора които ме познават лично могат да ти поразкажат много неща , а ако се срещнем на живо мисля , че малко по по друг начин ще ми говориш поради факта , че опита и знанията които са понатрупани през последните 20-ина години и НИВОТО което сме достигнали ............................ Ме е довлякло до едно такова ниво , което е малко по трудно и сложно за разказване във Виртуалният свят на моторизма
***както Чавдар(gloga) едно време викаше още = абе чудя ти се как ти се занимава да им пишеш на всичките тия ............ Мога да кажа , че май май вече разбирам какво е имал в предвид