Пичове, аз не съм някое ойл гуру. Чувал съм е тази марка, гледал съм е по мотори, в цял свят присъства, най високия клас съм взел, аджеба, как така го определихте като най големия боклук? На вкус, мирис? Нали се сещате, че имидж се гради с години. Едва ли Репсол са решили да си направят харакири и от завчера, преди да си купя маслото, са решили да пуснат буклук. Айде малко по сериозно. Работата става малко българдка - един приятел на мой приятел му казал, че....
В крайна сметка, мотора е скутер и маслото дори няма да контактува със скоростите. Де да знам, колкото повече чета и се консултирам, по объркан ставам. Бухам то това масло и толкова. На предишната смяна, дори не съм се замислял какво е, звъннах в един магазин, дайте ми масло, маслен и въздушен филтър и толкоз. И М10Д да са ми дали, съм го турил в мотора.
Даже днес правих гражданска и гледам, че прегледа заминава, което е точно 2 години и 5к км. с първоначалната смяна, с незнайно и незапомнено от мен масло. На щеката е бистро и не е мръднало грам.