.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Yamaha tzr 125 1990  (Прочетена 1180 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

scootBG

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
Yamaha tzr 125 1990
« -: януари 05, 2021, 08:16:47 pm »

Здравейте,
Наскоро си закупих въпросния мотор, тъй като ми изпадна на оферта, а и ми е първият мотор след скутерите и го взех да си правя кефа. Та имам желаниетл да вкарам малко живот в него. Като цяло е в добро състояние откъм двигател, скорости, ходова част, няма ръжда по рамата, но боята е отвратителна. Идеята ми е да го направя насочен към стънт, като за целта ще премахна предната пластмаса обхващаща фара и двете страни и ще му предам по-гол вид. Поръчал съм му нови огледала, ръкохватки, мигачи, протектор за резервоар и други дребни работи. Идеята ми е да сваля джантите, резервоара, предния и предния калник и да ги пребоядисам, както и да му купя нов акумулатор, нов въздушен филтър (хубав спортен), нова свещ, да му почистя карбуратора, да му сменя антифриз и бих желал да му махна ръждата от резервоара по някакъв начин и за вбъдеще да го сплескам и да му сложа стънт бар. За сега съм дал 60лв за гореспоменатите неща, като бюджета за проекта ми впредвижда още до 120лв за сега и още около 150лв през Март месец. Бих искал пт вас да ми кажете първо кое да направя по важност сега като ми предложите марка и цена, според бюджета и кое да направя на по късен етап също, ако може с предложение за марка и цена, спрямо бюджета.
Благодаря Ви предварително, поздрави и Весели Празници!
Активен

scootBG

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
Re: Yamaha tzr 125 1990
« Отговор #1 -: януари 05, 2021, 08:19:21 pm »

Желана визия:
Активен

ivchotr

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8430
  • Кара: Suzuki GSX 1100 E
  • E няма такъв кеф!
« Отговор #2 -: януари 05, 2021, 08:27:30 pm »

Като ти гледам бюджета, дори и да си го боядисваш сам, може и да не ти стигнат парите. И за чий са му на стънт мотор огледала :-\
Активен
Why do you think I ride alone?
Cause you don't know about it anymore.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

scootBG

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #3 -: януари 05, 2021, 08:29:51 pm »

Бюджетът ми е малък, тъй като съм все още учвник, а огледалата са, защото ще го карам предимно градско и не е желателно да не виждаш какво има около теб.
Активен

valentyno

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 823
  • Кара: Majesty 400
« Отговор #4 -: януари 05, 2021, 08:59:24 pm »

Мисля, че подред е въпросът, щом си ученик, книжка имаш ли?
Активен
Валентин Андреев

scootBG

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: януари 05, 2021, 09:38:19 pm »

Имам, да но не нека не отклоняваме темата с въпроси, които не са свързани с нея:)
Активен

valentyno

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 823
  • Кара: Majesty 400
« Отговор #6 -: януари 05, 2021, 10:14:46 pm »

Ясно е, че бюджета ти е ограничен (повечето сме минали от там), аз бих ти дал съвет да започнеш от визуалното представяне на моторетката. Така след известно време, сам ще прецениш, дали да продължаваш да влагаш средства. Направи си джантите и резервоара, както и маската и така. А ако споделиш и някоя снимка, ще добием и по-ясно представа за твоя бъдещ проект. Желая ти успех.
Активен
Валентин Андреев

ivchotr

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8430
  • Кара: Suzuki GSX 1100 E
  • E няма такъв кеф!
« Отговор #7 -: януари 05, 2021, 11:09:56 pm »

С ръждата в резервоара я се справиш, я не. По-добре вложи още някой лев и си намери читав.
Активен
Why do you think I ride alone?
Cause you don't know about it anymore.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

Страницата е създадена за 0.149 секунди с 21 запитвания.