Здравейте,
Наскоро си закупих въпросния мотор, тъй като ми изпадна на оферта, а и ми е първият мотор след скутерите и го взех да си правя кефа. Та имам желаниетл да вкарам малко живот в него. Като цяло е в добро състояние откъм двигател, скорости, ходова част, няма ръжда по рамата, но боята е отвратителна. Идеята ми е да го направя насочен към стънт, като за целта ще премахна предната пластмаса обхващаща фара и двете страни и ще му предам по-гол вид. Поръчал съм му нови огледала, ръкохватки, мигачи, протектор за резервоар и други дребни работи. Идеята ми е да сваля джантите, резервоара, предния и предния калник и да ги пребоядисам, както и да му купя нов акумулатор, нов въздушен филтър (хубав спортен), нова свещ, да му почистя карбуратора, да му сменя антифриз и бих желал да му махна ръждата от резервоара по някакъв начин и за вбъдеще да го сплескам и да му сложа стънт бар. За сега съм дал 60лв за гореспоменатите неща, като бюджета за проекта ми впредвижда още до 120лв за сега и още около 150лв през Март месец. Бих искал пт вас да ми кажете първо кое да направя по важност сега като ми предложите марка и цена, според бюджета и кое да направя на по късен етап също, ако може с предложение за марка и цена, спрямо бюджета.
Благодаря Ви предварително, поздрави и Весели Празници!