Коко- на Вюрт няма как да не е читаво всичко. Или поне такова е широкото мнение. Ама при всички случаи ще свърши работа доста над очакванията ни, което е достатъчно да го нареди при фаворитите. Все пак са марка стала символ в бранша. Нещо като ксерокс, тиксо и др. подобни. И аз съм ги признал, и точно Вюрт търсих. Ама тогава взех друго.
Върти ми се в главата това което го ползвах дали не беше нещо като цитирания от теб РЪСТ ОФФ.. зелено и сребристо на опаковка, нали?
Гошко - този HHS, както обясняваш, ще дойде интересен ( що се отнася до вериги ) щом прави тънък филм изсъхва бързо и при следващо пръскане го измива.
Имах един период преди години в които предпочитат да мия веригата с масло често от колкото да пръскам със спрей, толкова недоволен бях от тях. Бях сменил 3-4 и с всички джантата ми ставаше "на дупе" ...и тогава предпочетох на сервизна стойка да мия обилно, после бърша и каквото остане - остане.
Тея които са за развиване на болтове не са ли други?
За мен идеята им е да проникват много на дълбоко ( в резбата ) от така да спомогнат да развие нещо което е стояло и е хванало ръжда. Чак се зачудих - пръскам главата на болта, който е с периферия, а беше намерило как да намокри резба на 1 см навътре. При болт 60 или 80 мм. Пръсках обилно и му дадох време, де. Ама ме накефи докъде прониква. Тези за верига не са ли с друга идея?